ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19.05.2018

protoselido

 

 

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

 Το Γυμνάσιο με Λ.Τ Σκριπερού ταξίδεψε στην πανέμορφη Πολωνία και συγκεκριμένα στη Λούμπζα (Πσάρι) στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ Green Schools for a sustainable Future 2.0 στο οποίο συμμετέχουν έξι χώρες(Ιταλία ,Πορτογαλία, Πολωνία,Ρουμανία,Σκόπια Ελλάδα).

ΑΛΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Οι άνδρες που παρενοχλούν σεξουαλικά τις γυναίκες, οι άντρες δηλαδή που από θέση ισχύος αξιώνουν σεξουαλικές σχέσεις βασισμένες αποκλειστικά στην ισχύ τους, είναι η ντροπή της κοινωνίας, μαζί με άλλες πολλές ντροπές φυσικά.

Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει αύριο στις αίθουσες συνεδριάσεων των Περιφερειακών  Ενοτήτων το Περιφερειακό Συμβούλιο Ι.Ν.

Θερμό χειροκρότημα σήμερα για τους συμμετέχοντες στην παρέλαση για την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων στην Κέρκυρα η οποία έγινε παρουσία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή.

Aπό τη Νέα Δημοκρατία και προς αποφυγή, όπως τονίζεται, οποιασδήποτε σύγχυσης σχετικά με τις θέσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση του προβλήματος των απορριμμάτων στην Κέρκυρα, παρατίθεται το σχετικό απόσπασμα  από την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο συνέδριο "Ιόνιες Μέρες Ανάπτυξης”.

kapod

Εγκαινιάστηκε πριν απο λίγο στη Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας από τον Πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση η έκθεση "Ιωάννης Καποδίστριας, ο Κερκυραίος πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος".Χαιρετισμό απήθυναν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Πινακοθήκης Λ. Παγκράτης.

Τιμούμε τους αγωνιστές που έδωσαν τα< πάντα εκείνη την περίοδο για να ολοκληρωθεί η ενότητα των Επτανήσων με τη μητέρα πατρίδα. Είναι μεγάλη η στιγμή

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμπολιτών μας απέναντι από την εξέδρα των επισήμων με αφορμή την παρέλαση για την επέτειο της Ενωσης.

Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο της Ενωσης των Επτανήσων γίνεται αυτή την ώρα από τους επισήμους.

Εμφανής είναι η παρουσία της Αστυνομίας στους χώρους γύρω από την πλατεία όπου θα γίνει η παρέλαση για την επέτειο της Ενωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.

Σελίδα 1 από 939

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi