ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19.05.2018

protoselido

 

 

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιούνιος 2016

Παύση πληρωμών των δημοτικών τελών για όλες τις επιχειρήσεις του νησιού και για όλες τις μέρες που έχει σταματήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων,ζητά ο τομεάρχης εμπορίου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας Β. Μελίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ερχόμενο Σάββατο ανοίγει η αυλαία των Βαλκανικών αγώνων Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων.

Κατηγορία Στίβος

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις φορέων και σωματείων του νησιού μπροστά στην τραγική εικόνα που έχει δημιουργήσει η παρατεταμένη παραμονή των σκουπιδιών στους δρόμους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ανοιχτή επιστολή τους προς τους δημότες σύμβουλοι της παράταξης της πλειοψηφίας στο δήμο (ΝΕΡΙΚΙ)  διαμαρτύρονται  «για την αδράνεια της κρατικής μηχανής", η οποία, όπως αναφέρουν, δεν ενεργοποιείται ούτε  συνδράμει τον δήμο» στην υπόθεση των σκουπιδιών.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε πανελλαδική τετράωρη στάση εργασίας το πρωί της Τετάρτης προχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), αντιδρώντας στη «διάλυση του ΕΣΥ, της Πρόνοιας και του ΕΚΑΒ, καθώς και στις μεσαιωνικές συμβάσεις έργου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εξέταση της πορείας των έργων διαχείρισης απορριμμάτων στις 13 περιφέρειες της χώρας, ήταν το αντικείμενο συνεδρίασης της Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής στο Μέγαρο Μαξίμου, με συντονιστή τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θ. Γαλιατσάτος κάλεσε χθες τους εκπροσώπους του συλλόγου «Αλεύχιμον» για να τους ενημερώσει ότι προτίθεται να προχωρήσει σε γεωλογική μελέτη του χώρου, που είναι εγκατεστημένος ο ΧΥΤΑ Νότου.Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τους εκπροσώπους των κατοίκων συναίνεση και συναπόφαση για τα από εδώ και πέρα βήματα που πρέπει να γίνουν προς την κατεύθυνση της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Yστατη έκκληση στους κατοίκους του Τεμπλονίου να εκτιμήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης και να σταματήσουν τον αποκλεισμό του ΧΥΤΑ απεύθυνε ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κέρκυρας σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ευαισθητοποίησης & Απολογισμού...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 12:02

Η χορευτική παράσταση «ANNIE»

Της Σχολής Χορού Σωτήρη Μπουχάγιαρ στο Δημοτικό Θέατρο την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 8.30...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 26

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi