ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19.05.2018

protoselido

 

 

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Νοέμβριος 2016

Στην Ο.Χ.Ε. εναποθέτει ο δήμος τις ελπίδες του για εξεύρεση πηγών χρηματοδότησης για την ανάδειξη του αστικού ιστού της πόλης και την αποκατάσταση μνημείων, όπως το θέατρο Φοίνικας, την ανάπλαση του Ιστορικού Δημαρχείου Σαν Τζιάκομο κ.α.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής τοποθετήθηκε ως Ειδικός Εισηγητής για τον Προϋπολογισμό του 2017 ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kατά τη συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης «Νέο θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας και άλλες διατάξεις» τοποθετήθηκε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα έργα του νεαρού ταλαντούχου ζωγράφου Σπύρου Γελέκα θα παρουσιαστούν στην έκθεση Ζωγραφικής που εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O καθιερωμένος ετήσιος διαγωνισμός στη μνήμη του μουσικολόγου Σπύρου Μοτσενίγου πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Oμόφωνo ψήφισμα κατά του νομοθετήματος το οποίο αναμένεται να οδηγήσει στην συνένωση των ταμείων κυρίας ασφάλισης με αποτέλεσμα να οδηγούνται οι υπηρεσίες του ΙΚΑ εκτός Κέρκυρας (θέμα που είχε αναδείξει η «Κ.Σ.» με πρωτοσέλιδο στις 22/11) πήρε το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τρίτης.
Το ψήφισμα έφερε στο σώμα ο σύμβουλος της παράταξης Υδραίου Σαβ. Κουλούρης.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

To εορταστικό ωράριο των καταστημάτων ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιορτή εθελοντισμού και αλληλεγγύης, πολιτισμού και παράδοσης, η ημερίδα που διοργανώνει η ομάδα "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ" τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημοτικό θέατρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να μην καταργηθεί η μεταβατική έδρα του Διοικητικού Εφετείου, στην Κέρκυρα καθώς τέτοια εξέλιξη θα επιφέρει μεγάλη οικονομική επιβάρυνση στους πολίτες της που προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, ζητά με επιστολή της στον Υπουργό Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή, η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Ν. Πανδή.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πιστό στο ραντεβού του το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε σε όλη την Ελλάδα με τις θεατρικές παραστάσεις του, Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια ,Ο Λαγός & η Χελώνα (Μύθοι του Αισώπου), συνεχίζει με συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του από το 2009 και έρχεται για 7η χρονιά στην Κέρκυρα με το Νέο του Αριστούργημα «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 33

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi