ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 22.3.17

 

 protoselido

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 15:46

Το πρόγραμμα του Corfu Mountain Trail 2017

Οι διοργανωτές του 6ου Corfu Mountain Trail έδωσαν στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των αγωνισμάτων.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης στην Κέρκυρα του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρου Κοντονή ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου.

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 14:17

Αλβανός «σούφρωσε» 19.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες (21-03-2017) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας 57χρονος Αλβανός για αφαίρεση χρημάτων από κατοικία.

Έντονη κριτική κατά της διοίκησης του Νοσοκομείου άσκησε για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Κέρκυρας Μάκης Μπούκας. Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε την Τρίτη στα ΜΜΕ σημείωσε ότι, το Γ.Ν.Κ. «δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της δευτεροβάθμιας παροχής υπηρεσιών υγείας εξαιτίας της μεγάλης έλλειψης γιατρών», ενώ ζήτησε μεταξύ άλλων το ζήτημα της υγείας του νομού και της λειτουργίας του νοσοκομείου, να τεθεί άμεσα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

O Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Kέρκυρα.

Ο Αλέξανδρος Μητσιάλης του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αγ. Ματθαίου χρίστηκε ασημένιος Πανελληνιονίκης στο πρωτάθλημα καράτε Παίδων – Κορασίδων.

Με σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ. του Π.Τ. Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, κατόπιν πρόσκλησης και σχετικού ενδιαφέροντος των μελών μας, συστάθηκαν οι επιτροπές υποβοήθησης του έργου της Διοίκησης με τις εξής συνθέσεις:

Το Σάββατο 25 Μαρτίου οι πολίτες όλου του κόσμου καλούνται να σβήσουν τα φώτα για...

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας διοργανώνει πιλοτική Σχολική Εθνική Εορτή που θα λάβει χώρα στην πλατεία Λιστόν (γήπεδο κρίκετ), την 24η Μαρτίου 2017 και ώρα 12:45.

«Φτηνή πολιτική ρητορείας και «μικροκομματική εκμετάλλευση» καταλογίζει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα όσα δημοσιοποίησε το ΠΑΣΟΚ μετά την επίσκεψη αντιπροσωπείας του στο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.

Σελίδα 1 από 416

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi