ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19.01.2018

protoselido

 

 

image002

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

Το ΚοιΣΠΕ έδωσε λύση στο προσωρινό αδιέδοξο, που είχε δημιουργηθεί σχετικά με τη σίτιση του Μουσικού Σχολείου. Συγκεκριμένα ο Συνεταιρισμός αποφάσισε να συνεχίσει την προμήθεια συσσιτίου στο συγκεκριμένο σχολείο δωρεάν  μέχρι και τον Φεβρουάριο.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας,  Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Αταίριαστοι» που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι», ανέφερε μεταξύ άλλων:

Τη σύμβαση για εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου στη Μέση Κέρκυρα υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

 Για τις ευνοϊκές εργασιακές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, που ψηφίστηκε στη Βουλή και αφορούν τον κλάδο τους (άρθρο 213), ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κέρκυρας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδης στη συνάντηση που είχε μαζί τους το πρωί της Κυριακής (14/1).

Συνάντηση του Προέδρου Δρα. Ευάγγελου Καφετζόπουλου και του Γενικού Διευθυντή του ΟΚΑΝΑ, Δρα. Αντώνιου Γκανά με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου Βασίλειο Χρυσικόπουλο και τον Αντιπρύτανη Ιωσήφ Παπαδάτο, με αντικείμενο την ανεύρεση δυνατών τρόπων συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου. Οπως έγινε γνωστό, αποτέλεσμα της γόνιμης αυτής συνάντησης ήταν η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, ικανοποιώντας παράλληλα, ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα του Ιονίου Πανεπιστημίουπου είναι η εντατικοποίηση της προσπάθειας μετεγκατάστασης της τοπικής μονάδας του ΟΚΑΝΑ στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας ή σε άλλο συμβατό χώρο.

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 12:40

Επιασαν 42χρονο με 1 κιλό χασίς

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.Συνελήφθη  (18-01-2018)  στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 42χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών .

Ερώτηση σχετικά με τους εποχιακά εργαζόμενους που επιθυμούν να εγγραφούν σε Δ.Ι.Ε.Κ και Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού, κατέθεσαν προς τους Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Τουρισμού, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ αυτών και η βουλευτής Κέρκυρας Φ. Βάκη.

Ο ΑΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ διοργανώνει ορεινό αγώνα 24χλμ και 8 χλμ με την ονομασία: 2 CORFU PATH village 24 km, 2 CORFU PATH short 8 km.

Μετά από αρκετό καιρό, ολοκληρώθηκε οριστικά στις 16/01/2018, η διαδικασία υπογραφής της προγραμματικής συμφωνίας του Διοικητή του ΓΝ Κέρκυρας Φοίβου Κακαβίτσα με τον Προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας Δρ.Νικόλαο Καρακούκη, με σκοπό την συνεργασία των δυο υπηρεσιών.

Συνεδριάζει το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 με τηλεδιάσκεψη στις αίθουσες συνεδριάσεων των Περιφερειακών  Ενοτήτων  το Περιφερειακό Συμβούλιο Ι.Ν.

Σελίδα 1 από 720

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi