ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 21.04.2018

protoselido

 

 

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

Ο Φαίακας Κέρκυρας επικράτησε σήμερα στο ΕΑΚΚ του ΓΑΣ Κιλκίς με 25-21 και έκανε το πρώτο βήμα

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 19:09

ΕΠΣΚ:Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Η αυλαία της προτελευταίας αγωνιστικής σε Α1- Α & Β ΕΠΣΚ άνοιξε σήμερα με εννέα αγώνες.

Ψήφισμα για τη συμπλήρωση των 51 χρόνων, από το Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967,εξέδωσε, σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου 2018 ,το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του.

Εκτεταμένοι έλεγχοι των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο για την πρόληψη της παραβατικότητας, στα νησιά του Ιονίου.

Με τους αγώνες στο δημοτικό σχολείο Κάτω Γαρούνα έκλεισε την περασμένη Πέμπτη (19/4) η αγωνιστική δράση της εβδομάδας του 8ου σχολικού σκακιστι­κού πρωταθλήματος Κέρκυρας.

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν Δικηγόρους, Δικαστές και τους πολίτες της Κέρκυρας πήρε η Επιτροπή Διοίκη­σης του Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυ­ρας που συνεδρίασε την Τετάρτη 8 Απριλίου, μετά από γραπτό αίτημα του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας Γ. Καλούδη και μετά από πρό­σκληση του Προέδρου της- Προέδρου Εφετών Κέρκυρας- Γ. Μιχαλάκη.

Δεκτό έγινε, το ψήφισμα για την προστασία της α’ κατοικίας από τους πλειστηριασμούς , που κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος στο πρώτο κοινό Συνέδριο της  της ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ, που διεξήχθη στην Αθήνα,εκφράζοντας την αντίθεση του στο συνεχιζόμενο κύμα πλειστηριασμών και κατασχέσεων που γενικεύονται πλέον και αφορούν χρέη πολιτών προς το Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ.

Μετα και τη τελευταία επαφή του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδη με τον κ. Γ. Κέντρο Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το γραφείο του βουλευτή ενημερώνει τους Κερκυραίους ελαιοπαραγωγούς ότι:

Συνέντευξη Τύπου για τα συμπεράσματα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μετά το πρώτο, κοινό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), το μεταφορικό ισοδύναμο, το οποίο θα τεθεί σε πρώτη φάση σε ισχύ για νησιωτικές περιοχές της χώρας, ανάμεσα στις οποίες και τα Διαπόντια Νησιά από την 1η Ιουλίου 2018 και την ακτοπλοϊκή σύνδεση των Ιονίων Νήσων, παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας στις Αλυκές Ποταμού, στην Κέρκυρα.

«Η κ. Λαγκάρντ ας κάνει μια γνήσια αυτοκριτική για τις εκτιμήσεις του Ταμείου, το οποίο πάσχει διαχρονικά από μία αστοχία» επισήμανε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής, εκτίμησε πως πλέον το ΔΝΤ υποχωρεί από τις παλαιότερες μαξιμαλιστικές του απαιτήσεις, οι οποίες έχουν στοιχίσει πάρα πολλά στον ελληνικό λαό.

Σελίδα 1 από 888

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu_Stories

corfu stories

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi