ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 24.3.17

 

 protoselido

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

Την πρώτη μέρα της Άνοιξης, 21 Μαρτίου, άνοιξε σε ολόκληρη τη χώρα η αυλαία των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στον ανοιχτό στίβο.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου-Δ.Ελλάδας-Ιονίου του ΟΠΕΚΕΠΕ προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει, με θέμα την «Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης - Δήλωσης ΟΣΔΕ 2017».

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας ανακοίνωσε την συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του, όπως προέκυψε από την Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου 2017, ως παρακάτω:

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 29/03/17 ώρα 7:30 μμ στο Εργατικό Κέντρο θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τόλιου "Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ «ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ".

Κατά τη συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης «Μέτρα μείωσης του κόστους εγκατάστασης υψίρρυθμων δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών - Εναρμόνιση της νομοθεσίας στην Οδηγία 2014/61/ΕΕ και άλλες διατάξεις», τοποθετήθηκε η κοινοβουλευτική εκπροσώπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη.

Κωμικοτραγικές χαρακτηρίζει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του κόμβου στο λιμάνι, η Νομαρχιακή επιτροπή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ.

Την Τρίτη 4η Απριλίου 2017, σε μια ιδιαίτερα τιμητική εκδήλωση για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα γίνει η αναγόρευση του Γεώργιου Παξινού σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Ο  πρώην περιφερειάρχης Σπ. Σπύρου στην ομιλία του επί του απολογισμού της ΠΙΝ (19.3.17) υπογράμμισε  μεταξύ άλλων ότι τα έργα που  απεντάχτηκαν  από το Προγραμμα τον Αύγουστο του 2014, και μάλιστα αυτά με μεγάλο προϋπολογισμό, είχαν τη δυνατότητα να επανενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Εντοπίστηκε τελικά σώα η 70χρονη Α.Τ. που είχε εξαφανιστεί χθες το βράδυ από το Σκριπερό.

Την Τρίτη 21 Μάρτη, ύστερα από αίτημα του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην Επιθεώρηση Εργασίας, προσεκλήθη η εργοδοσία των «Δήμητρα market», ώστε να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη φημολογούμενη πώληση της εταιρείας και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.  Αυτό ανακοίνωσε ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Σελίδα 1 από 418

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi