ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 21.1.17

 

 protoselido

ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΥΔΗ

Αποστρατεύτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Κερκύρας Γενικών Καθηκόντων Γεώργιος Αγάθος...

Παροχή βόηθειας σε ηλικιωμένη γυναίκα 95 ετών η οποία διεμενε μόνη, στην Πλατεία Σκαραμαγκά απέναντι από το Ιατρείο Κέρκυρας, πραγματοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία γύρω στις 7:30 σήμερα το απόγευμα.

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 09:58

Στην Κέρκυρα η Δούκισσα Νομικού

Στη Κέρκυρα βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού μετά το εξωτικό της ταξίδι στις Μαλδίβες με τον σύντροφό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Έκτακτο Πανελλαδικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας ( Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), με θέμα στην ημερήσια διάταξη : « Επάνδρωση Περιφερειακών Αεροδρομίων χωρίς την εφαρμογή του Κανονισμού Μεταθέσεων ».

Σε Υποστράτηγο προήχθη ο Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ι. Νήσων και Ταξίαρχος Γιώργος Τσιρογιάννης από το ανώτατο συμβούλιο κρίσεων της ΕΛΑΣ.

Ο πρώην Περιφερειακός διευθυντής Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων το έτος 2014 και Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος προήχθη σε υπαρχηγό της ΕΛΑΣ, στη θέση του αντιστράτηγου Γιάννη Διαμαντόπουλου και μέχρι σήμερα υπαρχηγoύ της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος είναι τελικά η επιλογή του ανώτατου συμβουλίου κρίσεων για αποστρατεία, σύμφωνα με στέλεχος της αστυνομίας.

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 11:13

Θέμα απορριμμάτων έθεσαν οι ξενοδόχοι

Συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων είχε την Πέμπτη στο Μαράσλειο, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος όπου έκανε εκτενή ενημέρωση για τα σημαντικότερα ζητήματα που διαχειρίζεται ο δήμος καθώς και τη φάση στην οποία βρίσκονται τα σχετικά έργα.

Ο Γ. Κολοβός (στη μέση) στις πρώτες μέρες του με τη φανέλα της Eintrache Hildesheim

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 10:22

Η Ηλ. Σκλαβούνου νικήτρια στο "Μαβίλης Junior"

Η Ηλ. Σκλαβούνου νικήτρια στο σκακιστικό τουρνουά "Μαβίλης Junior".

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη οι κρίσεις των Ανώτατων Αξιωματικών, μετά και τη συνεδρίαση του Πρωτοβάθμιου Ανώτατου Συμβούλιου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σελίδα 1 από 61

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi