ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 24.11.2017

protoselido

 

 

image002

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

«Η επιτελικότητα στα γεγονότα δεν έχει να κάνει με την παρουσία του Πρωθυπουργού επί τω έργω και επί της περιοχής. Γι’ αυτό το ζήτημα είναι αρμόδιες οι υπηρεσίες. Η σκύλευση των νεκρών αδικεί τους πάντες. Το γεγονός ότι επιχειρείται η εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων, και μάλιστα δημοσκοπικού χαρακτήρα, με βάση την κατάσταση στη Μάνδρα αδικεί όλους».

Όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας έπεσαν στο πολιτικό τραπέζι που στήθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Στη σύλληψη ενός 36χρονου Eλληνα προέβησαν σήμερα το πρωί στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, εντός της μαρίνας Γουβιων.

Εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκές πολιτικές συνοχής στα Ιόνια νησιά: Παρελθόν, παρόν και μέλλον» διοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο αντίστοιχης πανευρωπαϊκής καμπάνιας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των οργάνων της Ε.Ε., της αυτοδιοίκησης, φορέων αλλά και πολιτών, ως μια εκδήλωση διαλόγου για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των πολιτικών συνοχής στην Ευρώπη.

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 18:25

Τέλος στο Θαλάσσιο Τουρισμό

Την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα σκάφη αναψυχής προβλέπει νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας, που συζητείται στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής.

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 13:09

Επιασαν 22χρονο «τσαντάκια»

Συνελήφθη χθες (20-11-2017) στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής κινητοποίησης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 22χρονος Ελληνας για κλοπή τσάντας στην πόλη της Κέρκυρας.

ΑΝΝΑ ΓΟΥΣΗ*

H 19η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 12:48

Για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ

Το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, με το οποίο θα διαμορφωθούν οι κεντρικοί άξονες των προγραμματικών μας θέσεων, διεξάγεται σε μία ιδιαίτερη στιγμή για την χώρα.

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 10:43

Ομιλία της Τάνιας Ρούμκου στο Φουαγιέ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κανονιού διοργανώνει ομιλία με θέμα: Αναπτύξτε αυτοεκτίμηση ...

Το Θέατρο Λάρισας έρχεται ξανά στην Κέρκυρα και απευθύνεται στους μικρούς θεατρόφιλους αλλά και στους "λίγο μεγαλύτερους".

Σελίδα 1 από 655

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi