ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 17.03.2018

protoselido

 

 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ (4)

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 10:45

Δείξε μου το πιάτο σου….

Γράφτηκε από τον

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΗ*

«Φάε όλο σου το φαγητό», «Μην αφήσεις την τελευταία μπουκιά, είναι η δύναμή σου», «Αν δεν φας όλο σου το φαγητό, δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι». Αναμνήσεις.

Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 10:11

«Στάσου μύγδαλα»… και όχι μόνο…

Γράφτηκε από τον

Την μυθική αυτή φράση του Γιάννη Βόγλη, θα μπορούσε κανείς εύκολα να την ακούσει από κάποιον διαιτολόγο. Καθόλου άδικα και χωρίς καμία υπερβολή, αφού τα αμύγδαλα, μαζί με τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς, αποτελούν έναν εξαιρετικό διατροφικό θησαυρό και όχι μόνο.

Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 12:17

«Νηστέψτε» είναι ευεργετικό!

Γράφτηκε από τον

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΗ*
Διανύουμε μια ακόμη Σαρακοστή, με τον χριστεπώνυμο λαό να ετοιμάζεται ψυχή τε και σώματι για την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας. Η παράδοση και τα χριστιανικά έθιμα θέλουν η προετοιμασία του σώματος να γίνεται με την νηστεία. Δεν χρειάζεται όμως να είναι κανείς πιστός ακόλουθος των εθίμων για να νηστεύει, η νηστεία υποβάλει το σώμα μας σε μια σειρά πολύ ευεργετικών  διεργασιών που ωφελούν την υγεία μας (άλλωστε αποτυπώνεται και με αρκετούς δείκτες υγείας).

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 19:34

Να μην ξεχάσεις το πρωινό σου…

Γράφτηκε από τον

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΗ*

Πόσες φορές έχετε φύγει το πρωί από το σπίτι με άδειο στομάχι; Πόσες φορές υποσχεθήκατε στον εαυτό σας πως αύριο δεν πρόκειται να φύγετε από το σπίτι χωρίς να πάρετε πρωινό;

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi