ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19.05.2018

protoselido

 

 

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάρτιος 2016

Στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα ψάχνει ο Δήμος πηγές χρηματοδότησης, για την κάλυψη αναγκών σε  υποδομές και σε  διαχείριση δράσεων επίλυσης προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συναυλία της Μαθητικής Μπαντίνας & Μπαντίνας της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου  στο Δημοτικό Θέατρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ενημέρωση για τις διαδικασίες ενίσχυσης  του νοσοκομείου με προσωπικό, προχώρησε η διοίκηση του ιδρύματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 27 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας, συναυλία μουσικής δωματίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενδιαφέρον παρουσίασε η εκδήλωση-ομιλία με θέμα  «Σχολικός εκφοβισμός & τρόποι αντιμετώπισής του» που έγινε την Κυριακή 27 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιονίου Ακαδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη στις 23 Μαρτίου 2016   στην αίθουσα εκδηλώσεων του Π. Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ, πραγματοποιήθηκε εσπερίδα με θέμα «Σχέδιο εκκένωσης του ιστορικού κέντρου της Παλαιάς Πόλης της Κέρκυρας, σε περίπτωση σεισμού».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πολιτιστικός αθλητικός σύλλογος Κασσιόπης διοργανώνει την Κυριακή 17 Απριλίου, για 6η συνεχόμενη χρονιά τον ορεινό αγώνα απόστασης 23 χλμ με την επωνυμία Κάσσιος Δίας. Παράλληλα διοργανώνονται  αγώνες 5 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 1200 μέτρων για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου(ηλικίες 10 -16 ετών).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

sinaylia 3

Μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη Γεράσιμο Λαβράνο που έφυγε πέρυσι από τη ζωή, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο με πρωτοβουλία  του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 19:42

Στους "8" ο Κρόνος Αργυράδων!

Τεράστια επιτυχία του Κρόνου Αργυράδων καθώς προκρίθηκε στους 8 του  κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο

Στον Κερκυραϊκό όλα είναι έτοιμα για την εκδήλωση της ερχόμενης Κυριακής, που θα πραγματοποιηθεί στο Γυμναστήριο (11:00 το πρωί).

Κατηγορία Στίβος
Σελίδα 1 από 19

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi