ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19.05.2018

protoselido

 

 

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάρτιος 2017

O Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος, σε συνεργασία με την ΤΕ ΣΕΓΑΣ, την ΟΕΣΑ Κέρκυρας, το ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνδιοργανώνουν τους Παγκερκυραϊκούς Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων,τη Δευτέρα 3 Απριλίου (15:30), στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας για μαθητές και μαθήτριες Γ', Δ', Ε', Στ' τάξης.

Κατηγορία Στίβος
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 14:43

Παίρνει μπρος το εργοτάξιο στον κόμβο

Συνεχίζονται τα έργα στον…πολύπαθο  κόμβο του λιμανιού, όπως ανακοίνωσε  σήμερα ο Οργανισμός Λιμένα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 13:49

Οι νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Κέρκυρας

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος, ορίζει τους αντιδημάρχους Κέρκυρας μέχρι τη λήξη της θητείας και τους μεταβιβάζει τις σχετικές αρμοδιότητες.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29/3 στην Κέρκυρα,η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τόλιου με θέμα «Η μετάβαση στο ‘‘εθνικό νόμισμα’’ αφετηρία εξόδου από την κρίση».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνεχίζει τις πρωτοβουλίες για την επίλυση  της  συνεχιζόμενης καταστρεπτικής κοπής των ελαιοδέντρων της Κέρκυρας που επί σειρά ετών απασχολεί την τοπική κοινωνία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 12:16

Ο ΠΑΟΚ «ψαρεύει» ταλέντα από Κέρκυρα

Ο ΠΑΟΚ θα περάσει από δοκιμαστικά τεστ τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στην Σχολή της ομάδας στην Κέρκυρα.

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 11:49

Προσλαμβάνονται όλοι στο SANDY

Θετικές εξελίξεις για τους εργαζόμενους στο SANDY, αφού η πλευρά Ρίζου ανακοίνωσε και επίσημα τη συνέχιση λειτουργίας της επιχείρησης από τις 12 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο συναγωνισμός για διακρίσεις αναμένεται σκληρός τόσο μεταξύ των αθλητών και αθλητριών όσο και μεταξύ των σωματείων στη γενική κατάταξη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο τομέας Γυναικείων Θεμάτων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μέσης Κέρκυρας και η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας προσκαλούν το κοινό στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας (ΙΑΤΡΕΙΟ, Πλατεία Σκαραμαγκά 4 )

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν ένα μήνα μετά (και) την... νομική αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την αλλαγή του ΑΦΜ, αλλά μετά από σχεδόν μια... διετία υπολειτουργίας, προβληματισμού και συρρίκνωσης, τα πρώην καταστήματα της Μαρινόπουλος, έχουν αρχίσει – σταδιακά – να αλλάζουν πρόσωπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 40

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi