ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19.05.2018

protoselido

 

 

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Απρίλιος 2018

Kάλεσμα στη δημοτική αρχή να εξηγήσει τι ακριβώς  συμβαίνει με το πρόβλημα της καθαριότητας της Κέρκυρας, τι σχεδιασμός έχει γίνει για την επίλυση του και να απαντήσει σε ερωτήματα των εργαζόμενων αλλά και των Δημοτών, απευθύνει ο σύλλογος εργαζομένων στο δήμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κέρκυρας, Νικολέττα Πανδή επισκέφθηκε ομάδα ομογενών μαθητών με τους συνοδούς καθηγητές τους, από το Adelaide High School της Αδελαΐδας της Αυστραλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωπικό ασφαλείας στην Κέρκυρα ενόψει της αυριανής εργατικής πρωτομαγιάς ανακοίνωσε το σωματείο ναυτεργατών "Ο Αγιος Σπυρίδων".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η ομάδα του Σ.Π.Ζ.Κερκύρας κατέκτησε την Κυριακή 29/4 το Κύπελλο Δ.Ελλάδαςστο σκάκι

Κατηγορία Σκάκι

"Από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο του 1886 μέχρι σήμερα, η 1 του Μάη παραμένει το διαχρονικό σύμβολο του αγώνων της εργατικής τάξης. Η ημέρα που τιμάμε τους αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο για να τους κρατήσουμε ζωντανούς. Η ημέρα που μας θυμίζει ότι οι αγώνες του κόσμου της εργασίας ενάντια στην εκμετάλλευση είναι πανανθρώπινοι και δεν διακρίνουν χώρες, φυλές, χρώματα και φύλα. Είναι παντού και πάντα κοινοί αγώνες της εργατικής τάξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάρκα και οστά παίρνουν οι προσπάθειες του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ΘεόδωρουΓαλιατσάτου, να ξεκινήσει η πρώτη ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Ιονίου, την άνοιξη του ’18, γεγονός που είχε εξαγγείλει, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Αναπτυξιακό Περιφερεια Ιονίων νήσων, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ΠαναγιώτηςΚουρουμπλής”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΠΙΝ.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) Κέρκυρας ανακοίνωσε όλα τα ονόματα των υποψηφίων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σαββατοκύριακο ο ΝΑΟΚ συμμετείχε στους αγώνες της  Α΄προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης

Κατηγορία Υγρός Στίβος

Δύο πρωτιές, δύο πέμπτες, μία έκτη και μία έβδομη θέσεις ήταν ο απολογισμός του Κερκυραϊκού και του Ερμή Κέρκυρας 

Κατηγορία Στίβος

Στην αφαίρεση της αρμοδιότητας ελέγχου νομιμότητας των ΟΤΑ από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις με τη δημιουργία  «Αυτοτελούς Υπηρεσίας

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Σελίδα 1 από 45

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi