ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 21.11.2017

protoselido

 

 

image002

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

 Μετά την ένταξη του  Δήμου  Παξών στο πρόγραμμα  "ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΤΟΥ MONIMΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ  ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ",   το σχετικό ΦΕΚ για  δωρεάν διαδικτυακή σύνδεση  (internet) δημοσιεύτηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία στη νότια Κέρκυρα επισκέφθηκε το Σάββατο (18/11) η βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη. Η βουλευτής

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου διδασκόντων και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας _ «Αθηναγόρειο» διοργανώνεται...

Την περασμένη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας, η δεύτερη ...

Φωτιά σε σπίτι στο Γαστούρι εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας. Άμεση ωστόσο, ήταν...

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 09:44

Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Αχαράβη

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΧΑΡΑΒΗ) - Ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeuot τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο μετά τις 9:00 ...

Η Φώφη Γεννηματά είναι η  νικήτρια των εκλογών της Κεντροαριστεράς. Με καταμετρημένο

Με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε η ΕΓΕΣΥΚ «καταγγέλλει  την απαράδεκτη μεθόδευση της Διοίκησης του ΓΝΚ η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής  στις 17-11 κοινοποίησε έγγραφο στους νοσοκομειακούς γιατρούς πριν ακόμα καλά καλά στεγνώσει το μελάνι του ΦΕΚ σχετικά με το <<νομοσχέδιο διευθέτησης του χρόνου εργασίας των γιατρών».

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 22:30

Η Airbnb δε δίνει λογαριασμό

Η ενεργοποίηση της ηλεκτρονι­κής εφαρμογής μέσω της οποίας όλοι όσοι ενοικιάζουν ακίνητα μέσω της πλατφόρμας Airbnb θα καλούνται να δηλώσουν τις κατοι­κίες που ενοικιάζουν, σε ποιον τις ενοικιάζουν και για πόσο χρονικό διάστημα, βρίσκεται η Ανεξάρτη­τη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Την ώρα, που η Κέρκυρα μετράει τις πληγές, που άφησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι Περιφέρεια με το δήμο συγκαλούν συσκέψεις για την αντιμετώ­πιση του νέου κύματος κακοκαιρίας, που βρίσκεται επί θύραις, ποσόν ύψους 1,7 εκ € για αντιπλημμυρικά έργα «κοιμά­ται» στα γραφεία της Περιφέρειας.

Σελίδα 1 από 653

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi