ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 20.09.2017

 

 protoselido

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

Στο άκουσμα της είδησης περί έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων του ΧΥΤΑ Νότου, που εφεξής θεωρείται ΧΥΤΥ (σ.σ. Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων) πιστεύτηκε πως άνοιξε ο δρόμος για την λήψη της πολιτικής απόφασης εκ μέρους του περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου, της άδειας λειτουργίας του ΧΥΤΥ, που είναι η λύση που προβάλλεται ως διέξοδος στο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων του νησιού.

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 19:02

Τα αποτελέσματα του Kυπέλλου ΕΠΣΚ

Αστέρας Πετριτή, ΟΦΑΜ & Βολίδα πήραν σήμερα το απόγευμα την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 18:26

Κύπελλο: Ο ΑΟΚΚ έχασε στο και πέντε...

Η Κέρκυρα έχασε στο και πέντε με 1-0 από τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα Kate Smith, συνοδευόμενη από την αναπληρώτρια υποπρόξενο Κέρκυρας, Τσάρλι Πίκουλα.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, Ταξίαρχος Ματσούκας Ιωάννης, υποδέχθηκε σήμερα (20.09.2017) την Πρέσβειρα της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, κα Kate Smith, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης.

Προφυλακίστηκε για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 28χρονου γιου της συντρόφου του, ο 49χρονος ...

"Σκοτώνονται" Άκτιο, Πρέβεζα και Βόνιτσα. Η αιτία είναι το αεροδρόμιο που σε χάρτες, ιστοσελίδες ως και πινακίδες δρόμων τοποθετείται... όπου να 'ναι! Αυτό καθώς το Άκτιο,

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 10:37

Υπέρογκη αύξηση στα τέλη καθαριότητας

Tην αύξηση των τελών καθαριότητας από 22 ευρώ που είναι σήμερα σε 56 αποφάσισε η πλειοψηφία του Διοικητι­κού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχεί­ρισης Στερεών Αποβλήτων Κέρκυρας (ΣΥΔΙΣΑ) που συνεδρίασε τη Δευτέρα.

Kατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Ευρωπαϊκή εντολή έρευνας στις ποινικές υποθέσεις - Εναρμόνιση της νομοθεσίας με την Οδηγία 2014/41/ΕΕ», τοποθετήθηκε η κοινοβουλευτική εκπροσώπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο ΚόρΙσσος αγώνας δρόμου στην άμμο του Ίσσου, που σκοπό έχει να εκπέμψει το μήνυμα για την προστασία της περιοχής, που πρέπει να έχει δημόσιο χαρακτήρα.

Σελίδα 1 από 603

Corfu Radio DJ

rdj

koum quat

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi