ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 25.04.2018

protoselido

 

 

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

Άγνωστο έργο του Νικόλαου Μάντζαρου για κλαρινέτο και πιάνο θα παρουσιαστεί, σε 1η εκτέλεση, στη συναυλία των τελειόφοιτων σπουδαστών του Ωδείου Νικόλαος Μάντζαρος αφιερωμένη στη Επτανησιακή μουσική, το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 και ώρα 20.30.  

Τρία σκακιστικά τουρνουά  πραγματοποιήθηκαν  την περασμένη  Κυριακή (22/4) στο εντευκτήριο του ΣΠΖΚ στο Ν.Λιμάνι, τα οποία συγκέντρωσαν πάνω απο 40 σκακιστές ηλικίας απο 5 έως και 65 ετών.

Αγαπητοί γονείς,

Οι εξετάσεις των παιδιών σας θα ξεκινήσουν σύντομα. Ξέρω, ότι είστε όλοι τρομερά αγχωμένοι, προκειμένου το παιδί σας να τα πάει καλά σε αυτές.

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι την Παρασκευή 27/04/2018 από τις 10:00 έως και τις 14:00 θα γίνει Διακοπή Ρεύματος με σκοπό την εκτέλεση αναγκαίων εργασιών πάνω στις Κεντρικές Γραμμές Μ. Τ. και στις εγκαταστάσεις αυτών στις παρακάτω περιοχές:

  Τέσσερα έργα Αγροτικής οδοποιίας σε δήμους της Περιφέρειας, συνολικού προϋπολογισμού 1.140.000€, εντάχθηκαν με απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου, στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), Δράση 4 «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γή και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Μέτρου 4 του προγράμματος, η διαχείριση του οποίου έχει εκχωρηθεί στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου υπήρξε για το θέατρο Πορεία ένας σημαντικός σταθμός. Ένα αγαπημένο μυθιστόρημα μετατράπηκε με την καθοριστική συμβολή του Στρατή Πασχάλη σε μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών. Η θεματική του "ξένου" που προσπαθεί απεγνωσμένα να αφομοιωθεί από μια υπέροχα αφιλόξενη Ελλάδα, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Την αδυναμία πρόσβασης λεωφορείων στο Μοναστήρι της Παναγιάς Παλαιοκαστρίτσας λόγω  κατεστραμμένου δρόμου επισημαίνει σε επιστολή του ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας.

Την Κυριακή 29 Απριλίου στο πλαίσιο του Let’s do it Greece και ώρα 15 00 ο -Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός -Σύλλογος...

Το Σάββατο 29 Απριλίου στις 10.00μ.μ. Δόξα Καγιούλη …"αγαλιανά"- Το "ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος" υποδέχεται για πρώτη ...

Την Κυριακή 13 Μαΐου στις 11 το πρωί στην Πάνω Πλατεία της Κέρκυρας, στέλνουμε το δικό μας μήνυμα, μαζί με τα

Σελίδα 1 από 893

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu_Stories

corfu stories

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi