ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19.05.2018

protoselido

 

 

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Φεβρουάριος 2016

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κέρκυρα για την πραγματοποίηση πολιτικής ομιλίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΟΝΔΙΝΟ - Στην διοργάνωση 'Norwitch Contenders' στην Αγγλία αγωνίστηκε το Σάββατο το βράδυ ο Κερκυραίος...

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - Οι άνεμοι φθάνουν τα οχτώ Μποφόρ, γεγονός που απαγορεύει τον απόπλου των από τα λιμάνια...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη στην Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 29/2/2016 ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Φλεβάρη στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 16:51

Σεμινάριο εξ’αποστάσεως στο Ιόνιο

Το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας (Σχολή Επιστήμης της Πληροφορίας & Πληροφορικής),το Τμήμα Μουσικών Σπουδών (Σχολή Μουσικής & Οπτικοακουστικών Τεχνών) του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς και η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καλούν όσους προπτυχιακούς φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εξ αποστάσεως σεμινάριο με τίτλο «Δεξιότητες Πληροφοριακού Γραμματισμού για Επιστημονική Επικοινωνία» να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο http://195.130.127.9:8088/portal/index.php?option=com_rsform&formId=7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρηματοδότηση για τον έλεγχο της ποιότητας των υδάτων

Την ένταξη της πράξης «Παρακολούθηση της ποιότητας των υδάτων ακτών κολύμβησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την περίοδο 2016-2022, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση γνωριμίας με την Αντιδήμαρχο Παιδείας Μαρία Μουζακίτη, είχε την Τετάρτη 26/2 το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, αλλά και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κοντοκαλίου.Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα προβλήματα του σχολικού κτιρίου αλλά και η ανάγκη για άμεση μεταστέγαση. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ικανοποίησή της για τη μεγάλη συμμετοχή (σε ποσοστό 70%) και την ενεργή ανάμειξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των γιατρών στις πρόσφατες εκλογές, εκφράζει η Ενωση Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας. Σημειώνεται ότι νέα πρόεδρος της ΕΓΕΣΥΚ εκλέχθηκε η Χρυσούλα Μαραγκού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την επιτυχημένη Διημερίδα με τίτλο «Γλώσσα – Λόγος – Μουσική», που διοργάνωσε και πραγματοποίησε για πρώτη φορά το 2015, η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος» διοργανώνει την 2η Μουσικολογική Ημερίδα με θέμα  «Πολιτική και Μουσική».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 15

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi