ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19.05.2018

protoselido

 

 

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Φεβρουάριος 2017
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 19:14

Ανοιχτή λαϊκή συγκέντρωση από το ΕΠΑΜ

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 8 το βράδυ η Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ. Π.Π.Κέρκυρας και η Συλλογικότητα Ενεργών Πολιτών Κέρκυρας διοργανώνει ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Πλατεία Βραχλιώτη (Πηγαδάκι) στην Πιάτσα της Παλιάς Πόλης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΚΚΕ βαδίζει προς τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής με σταθμό - ορόσημο το 20ο Συνέδριο του Κόμματος που θα γίνει από τις 30 Μάρτη έως τις 2 Απρίλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου, συνεδρίασε την Τρίτη, στην έδρα της ΠΙΝ η Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής ΜΠΕ ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, με μοναδικό θέμα την αξιολόγηση της πορείας υλοποίησης αποκατάστασης ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και έργων και δράσεων για την εφαρμογή της μεταβατικής φάσης διαχείρισης απορριμμάτων.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 14:14

Φωτιά στο "Νησί Γκερέκου" (updated)

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν απο λίγο σε δασική περιοχή στο "Νησί Γκερέκου".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Π.Τ. Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στο πλαίσιο του προγραμματισμού του για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Κέρκυρα, στις 03-03-2017 (16:00 – 21:00), ημέρα Παρασκευή, ενημερωτικό σεμινάριο πέντε (5) ωρών, με εισηγητή τον  Χρήστο Αλτιπαρμάκη και με θέμα: «ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η ΕΡΓΑΚ πραγματοποιεί εκδήλωση σχετικά με ένα επίκαιρο, μεγάλο και ιδιαίτερα οξυμένο λαικό και κοινωνικό πρόβλημα, δηλαδή το ηλεκτρικό ρεύμα και τα γενικότερα θέματα που σχετίζονται με αυτό.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΕΥΑΚ ενημερώνει ότι την Τετάρτη 01/03/2017 και από ώρα 12 το μεσημέρι και μέχρι ώρα 5 περίπου το απόγευμα (17:00) , θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης σε όλη την περιοχή της πόλης της Κέρκυρας   και των προαστίων της , λόγω εργασιών αποκατάστασης ζημίας στο κεντρικό αντλιοστάσιο που τροφοδοτεί την πόλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η στοιχειώδης λογική και το εθνικό συμφέρον επιβάλλουν να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το ταχύτερο δυνατόν», σημειώνει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Βουλευτής Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και στον δημοσιογράφο Γιώργο Ευθυμίου ,ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα, καθώς «δεν συναινεί στην εξαπάτηση των πολιτών και σε μια πολιτική λιτότητας χωρίς αντίκρισμα» και πως το αίτημα για εκλογές παραμένει στο τραπέζι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη, το Σαββάτο (25-02-2017) το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΡΙΟΣ
Μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ζητήματα που...

Κατηγορία Ζώδια
Σελίδα 1 από 37

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi