ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 23.2.17

 

 protoselido

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 22:08

Έπεσε βαθύ σκοτάδι στο ματς των Αυλιωτών

Τα ματς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΚ Οδυσσέα Αυλιωτών – Ολυμπιάδας Καρουσάδων βύθισαν σε βαθύ σκοτάδι το τοπικό ποδόσφαιρο.

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 19:11

Το Υπ. Οικονομικών «σπάταλο» στην Κέρκυρα

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στις  Δ.Ο.Υ Κέρκυρας  ισχυρίζεται πως «σπαταλά το χρόνο του άσκοπα ζητώντας λύση στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία», την περίοδο κατά την οποία το ΥΠΟΙΚ «σπαταλά 800 χιλ ευρώ για ενοίκια κτιρίων και διάφορα έξοδα ακόμα και Υπηρεσιών, όπως το ΣΔΟΕ Ιονίων νήσων, που έχει καταργηθεί».

H ανάδειξη της νεανικής καινοτομικής και δημιουργικής σκέψης για την προδιαγραφή́ πρακτικών ιδεών που καλύπτουν ένα ευρύ́ σύνολο θεματικών περιοχών όπως η πληροφορική́ και η τεχνολογία, η καθημερινότητα και τα προβλήματα του πολίτη, ο πολιτισμός κ.α, αποτελούν το βασικό στόχο του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας Ιονίων Νήσων (Ionio-Student-Innovation).

Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης πραγματοποιεί η ΕΛΜΕ Κέρκυρας την Πέμπτη στις 13:00. Για το σκοπό αυτό έχει εξαγγείλει στάση εργασίας (12-2).

Στα Δικαστήρια Κέρκυρας μετέβη σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, προκειμένου να εξεταστεί ως μηνυόμενος για παράβαση καθήκοντος από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Αϊβατίδη.

Η σύνταξη και αποστολή κοινού ψηφίσματος προς το Υπουργείο Τουρισμού σχετικά με το υπαγόμενο σε αυτό ΙΕΚ στην Κέρκυρα, αποφασίστηκε σε συνάντηση που έγινε το Σάββατο, παρουσία των δύο βουλευτών Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινής Βάκη και Κωνσταντίνου Παυλίδη, του διευθυντή του ΙΕΚ Τουρισμού Δημήτρη Μπακύρα, της αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας Νικολέτας Πανδή, του αντιδημάρχου Τουρισμού Βασίλη Καββαδία και εκπροσώπων τουριστικών και επαγγελματικών φορέων.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας, απόψε - Τετάρτη - στις...

Συνελήφθησαν χθες (21-02-2017) από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Κέρκυρας, τρία άτομα, ένας 40χρονος Αλβανός και δύο Ελληνες, ηλικίας 26 και 56 ετών, για αδικήματα που αφορούσαν, αντίστοιχα, την κατοχή λαθραίου καπνού, καταδικαστική απόφαση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 12:23

To ALL STAR GAME με το φλας του Στ. Καταπόδη

Όπως είχε δημοσιεύσει η «Κ.Σ.» στο φύλλο της 16/2, ο  γνωστός Κερκυραίος φωτογράφος Σταμάτης Καταπόδης  βρέθηκε στις ΗΠΑ και φωτογράφισε από  κοντά  τα events του NBA ALL STAR 2017.

Το 2ο Τουρνουά Φιλίας και Προσφοράς Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κέρκυρας «ΑΚΗΣ ΓΙΟΥΡΓΑΣ», που ξεκίνησε στις 9/1/17 συνεχίζεται αδιαλείπτως κάθε εβδομάδα.

Σελίδα 1 από 380

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi