ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 24.11.2017

protoselido

 

 

image002

ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΥΔΗ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, υπηρετώντας στην πράξη τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης...

Παρέμβαση, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου την Τρίτη (21/11), έκανε η βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, σχετικά με διατάξεις του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που αφορούν και τον νομό Κέρκυρας.

Αφιέρωμα στον συνθέτη του Ολυμπιακού Ύμνου Σπύρο Σαμάρα

Το επόμενο διάστημα οι Κομματικές Οργανώσεις της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ θα διοργανώσουν νέες εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Συγκεκριμένα:

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 16:15

Από το 2000 σε «Natura» ύπνο

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος στο σχέδιο νόμου για την οργάνωση και λειτουργία φορέων διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών Natura, που ήταν σε διαβούλευση από 15/11 μέχρι και χθες, πρότεινε την ένταξη Κέρκυρας, Διαποντίων, Παξών και Αντίπαξων στο Φορέα Διαχείριση Στενών και Εκβολώ Καλαμά, Αχέροντα με έδρα την Ηγουμενίτσα.

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 16:11

Η ΓΕΘ αναγεννήθηκε σαν ΑΣΚ Θινάλι

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η διαδικασία ίδρυσης ενός νέου αθλητικού σωματείου στη Βόρεια Κέρκυρα.

Εισήγηση Β. Σκάγια στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ταξιδιωτικών Γραφείων

Λευκάδα- Δεκαπέντε μετανάστες, όλοι άνδρες, Πακιστανικής καταγωγής χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και ο Έλληνας διακινητής τους...

Συνελήφθη 64χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας, για παράβαση του Νόμου «περί πνευματικής ιδιοκτησίας».

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 11:36

Συνελήφθη 44χρονος Ρουμάνος

Συνελήφθη 44χρονος υπήκοος Ρουμανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση του Νόμου «περί Αλλοδαπών».

Σελίδα 1 από 172

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi