ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 17.03.2018

protoselido

 

 

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

Εκτεταμένοι έλεγχοι των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 10ήμερο για την πρόληψη της παραβατικότητας, στα νησιά του Ιονίου.


 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.Ενημερώθηκε, σήμερα to πρωί  το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “EUROFERRY CORFU” σημαίας Ιταλίας, ότι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του στον οικείο λιμένα, προερχόμενο από λιμένα Μπρίντιζι Ιταλίας, είχε εμπλακεί στην αριστερή προπέλα του πλοίου ένα αντικείμενο.

Με 58 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 19/3 το δημοτικό συμβούλιο Κέρκυρας στη συνεδριακή αίθουσα "Ευαγόρας Παλληκαρίδης" στο Μον Ρεπό (Παλαιόπολη).

Πλήθος επωνύμων από το χώρο της πολιτικής και όχι μόνο αναμένεται να βρεθεί στην Κέρκυρα (και) το φετινό Πάσχα.

«Με τους νέους: Ανοιχτός διάλογος στο διαδίκτυο» είναι ο  τίτλος της συζήτησης που θα γίνει τη Δευτέρα 19/3/2017 στις 7 μ.μ. ανάμεσα στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Β΄ Αθήνας της  Νέας Δημοκρατίας  Νίκο Δένδια και σε εκπροσώπους της νέας γενιάς.

ΚΡΙΟΣ
Κάποια μικροπροβλήματα με μέλη της οικογένειάς σας θα βρουν γρήγορα τη λύση τους. Τα προβλήματα που σας απασχολούν σας έχουν αναγκάσει να παραμερίσετε τις επαφές με τους φίλους σας.Τυχεροί αριθμοί για εσάς σήμερα 15-20-44-34-56-7

Η Κέρκυρα μετείχε, όπως κάθε χρόνο στους Μαραθώνιους ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία τιμώντας κατ' αυτόν τον τρόπο τη διεθνή ημέρα Γαλλοφωνίας.

Ο Φαίακας έχασε σήμερα στο ΕΑΚΚ 20-24 από τον Απόλλωνα Σταυρούπολης για τη 13η αγωνιστική

Σε συνεδρίαση της συντονιστικής καλεί το "Αλεύχιμον".

Για "ραγδαία αύξηση ενοικίων στη  Κέρκυρα που  προήλθε, αποκλειστικά και μόνο λόγω της ανεξέλεγκτης διάθεσης των διαμερισμάτων μέσω Airbnb" κάνει λόγο δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο πληροφορίες απο μεσίτες της Κέρκυρας.

Σελίδα 1 από 827

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi