ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19.05.2018

protoselido

 

 

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σεπτέμβριος 2016

Το πρόβλημα με τις εργατικές κατοικίες Αγ. Ιωάννου  συνεχίζει να παραμένει άλυτο, ενώ οι δικαιούχοι με επιμονή και υπομονή συνεχίζουν να δίνουν «τον τίμιο αγώνα διεκδίκησης και ολοκλήρωσης των σπιτιών μας», όπως αναφέρει ο Σύλλογός τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το προπονητικό πρόγραμμα στίβου του τμήματος αλμάτων στον Κ.Γ.Σ.

Κατηγορία Στίβος

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της Ρωσικής Eβδομάδας στην Κέρκυρα, ενώ θα συνεχιστούν στην Λευκάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Αλέκο Μιχαλά...

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Γκούση και κατηγορεί αντιπολίτευση

Πλήρη στήριξη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης παρέχει η γραμματεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας με αφορμή τα όσα ακολούθησαν στα πρόσφατα γεγονότα της Κεφαλονιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «καυτό» θέμα της –με τροχοφόρα- πρόσβασης των κατοίκων στην περιοχή Αγ. Πατέρων στο Ιστορικό Κέντρο, με δεδομένη την πεζοδρόμηση στην ευρύτερη περιοχή, βρέθηκε στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης που έγινε την Τετάρτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διοικητική Επιτροπή της Αναγνωστικής Εταιρίας Κερκύρας, τιμώντας την επέτειο των 400 ετών από τον θάνατο του  Ουίλλιαμ Σαίξπηρ,  προσκαλεί το κοινό στην ομιλία του Δρ. Φιλολογίας κ. Ερωτόκριτου Μωραΐτη με θέμα:  Σαίξπηρ 400 χρόνια μετά: τραγωδία ή παραμύθι;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 16:50

Ψάχνουν λεφτά για το Νοσοκομείο

H δυνατότητα άντλησης χρηματοδότησης για το Νοσοκομείου, μέσα από πόρους του ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτω βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, υπό τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο  και τη συμμετοχή του Περιφερειακού Συμβούλου Σπύρου Δραζίνου, του Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας Φοίβου Κακαβίτσα και υπηρεσιακών στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην Ολομέλεια της ΑΝΑΣΑ, "προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά και τις δηλώσεις του καθώς και αποδείξεις για τα όσα κατήγγειλε δημοσίως", παραπέμπεται ο Κ. Γκούσης.

Κατηγορία ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αφορμή το “Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου” που θα  πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7.30μ. στα Παλαιά Ανάκτορα, οι διοργανωτές (ΠΙΝ και Χορωδία Κέρκυρας) παραχώρησαν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 31

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi