ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 24.03.2018

protoselido

 

 

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η 24η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Ένωση κατά της Φυματίωσης και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ...

1ο ΜΕΡΟΣ:  Υπάρχει ένα τεράστιο κουβάρι αντιθέσεων μεγάλων καπιταλιστικών κρατών και ιμπεριαλιστικών ...

Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και των όσων προβλέπουν οι αποφάσεις του ΟΑΕΔ δικαιούχοι ...

Στην ανάγκη της ομοψυχίας, της αλληλεγγύης, αλλά και τους αγώνες των νησιωτών του Ιονίου στην εξέγερση του ελληνικού Έθνους, το 1821, αναφέρεται στο μήνυμα του, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

ΚΡΙΟΣ
Καλό θα ήταν να αποφύγετε να συζητείστε για ζητήματα οικονομικής φύσης , με μέλη της οικογενείας σας ή συναδέλφους. Δεν χρειάζεται να πείσετε τους άλλους για τις επαγγελματικές σας επιλογές, αν εσείς αισθάνεστε σίγουροι. Τυχεροί αριθμοί για εσάς σήμερα 12-40-39-4-35-6

Την ετήσια απολογιστική του Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων την Δεύτερα 26 Μαρτίου στις 10 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου .

Yπό τον τίτλο «απαντήσεις που σπάνε κόκαλα!» η παράταξη «Κερκυραίων Δήμος» δημοσιοποίησε ανακοίνωση, στην οποία με δηκτικό τρόπο σχολιάζει τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος σε ερωτήσεις της επικεφαλής και συμβούλων της παράταξης.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πλήθος φλαμίγκο..."προσγειώθηκε" στον υδροβιότοπο των Αλυκών Λευκίμμης σηματοδοτώντας και επίσημα τον ερχομό της Ανοιξης.

Ο προγραμματισμός θέσεων των αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας για τη φετινή τουριστική περίοδο παρουσιάζει αύξηση 24%. Τα στοιχεία αυτά, που αφορούν τον προγραμματισμό του περασμένου Ιανουαρίου κατέγραψε το Ινστιτούτο  του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), το οποίο δημοσιοποίησε την Πέμπτη τη σχετική μελέτη.

KΩΣΤΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ*

Σε μια περίοδο όπου η χώρα οδηγείται με σταθερά βήματα στην έξοδο από τα Μνημονιακά προγράμματα η ανάγκη να ξεδιπλωθεί με σοβαρούς όρους η δική μας πολιτική ατζέντα φαντάζει πιο επιτακτική από ποτέ.

Σελίδα 1 από 841

Corfu_Stories

mag 2

CAVALIERI HOTEL CORFU EASTER

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi