ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 10.08.2017

 

 protoselido

Βήμα Πολιτών (44)

Διεθνές φεστιβάλ χορού στην Κέρκυρα, ε ναι!!

Γράφτηκε από  |  Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 10:54  |  Κατηγορία Βήμα Πολιτών

ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΣΧΑΤ*

Σαν να σείστηκε η γη μπροστά από τα ανάκτορα των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου το περασμένο Σάββατο. Από την ορμή των σωμάτων, την έκρηξη των συναισθημάτων, τα χρώματα, τις μουσικές και τις αέναες παρουσίες που σαν ξωτικά περιφέρονταν με έναν τρόπο μαγικό και ανυπάκουο.

Πόσο ακόμα…

Γράφτηκε από τον  |  Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 12:25  |  Κατηγορία Βήμα Πολιτών

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

Αυτά θα γίνονταν φυσικά μόνο με πρώτη φορά αριστερά…!

Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών-Η τελευταία Ευκαιρία;

Γράφτηκε από τον  |  Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 12:04  |  Κατηγορία Βήμα Πολιτών

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΥΚΕΡΑΣ*

          Στον χαοτικό χάρτη της Ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας των τελευταίων ετών, λόγω και των μνημονίων που επέφεραν ταχείες εξελισσόμενες μεταβολές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ήταν αναμενόμενο σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων να βρεθεί σε μειονεκτική θέση αδυναμίας διαχείρισης των χρηματικών τους διαθεσίμων, απώλειας της ρευστότητάς τους και συσσώρευσης σημαντικών χρεών.

Η αλήθεια για τον Ημιμαραθώνιο (άρθρο Ν. Μόσχου* )

Γράφτηκε από τον  |  Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 21:48  |  Κατηγορία Βήμα Πολιτών

Τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια η Κέρκυρα πρωταγωνιστεί σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο στον Αθλητισμό με τεράστιες επιτυχίες , όπως των Ολυμπιονικών  Σπύρου Γιαννιώτη και Μαρίας Γεωργάτου , αλλά και του Αρσένη Τσιμίνου , του Φίλιππου Σγούρου , του Γιάννη Λέσση , της Κων/νας Ρωμαίου , του Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη και δεκάδων άλλων αθλητών –ιων σε όλα τα αθλήματα που προκαλούν τον θαυμασμό όχι μόνον των ασχολουμένων με τον αθλητισμό αλλά της κοινωνίας γενικότερα , λόγω των τεράστιων προβλημάτων που υπάρχουν σε όλα τα αθλήματα , κυρίως όμως στο Κλασικό Αθλητισμό με τις ανύπαρκτες προπονητικές και αγωνιστικές υποδομές.

Γονεϊκό πρότυπο: Αξία ανεκτίμητη

Γράφτηκε από  |  Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 11:51  |  Κατηγορία Βήμα Πολιτών

ΓΙΆΝΝΗΣ ΞΗΝΤΆΡΑΣ

Ένα επιστημονικό πείραμα που προέκυψε κάπως τυχαία ήρθε πριν από μερικές δεκαετίες να μας αποδείξει το προφανές: Τη δύναμη της γονεϊκής φιγούρας! Την πολύ μεγάλη σημασία του γονεικού προτύπου. Το “αποτύπωμα” του οποίου, από τις πρώτες στιγμές της ζωής μας, καθορίζει το μέλλον μας. Στο πείραμα συμβαίνει το εξής: Τα νεογέννητα παπάκια βρέθηκαν αμέσως μετά τη γέννηση τους μπροστά στον επιστήμονα κι όχι στο φυσικό τους γονέα (τη μαμά πάπια...). Απουσία του δευτέρου άρχισαν να ακολουθούν τον πρώτο καθώς αυτός άρχισε να περπατάει εμπρός τους!

Ατυχείς δηλώσεις για το θέμα των συμβασιούχων

Γράφτηκε από τον  |  Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 20:35  |  Κατηγορία Βήμα Πολιτών

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ

Οι δηλώσεις ορισμένων αυτοδιοίκητων Α’ βαθμού, σχετικά με το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τους συμβασιούχους στις υπηρεσίες καθαριότητας, και οι οποίες βάλλουν ευθέως κατά του Ελεγκτικού Συνεδρίου και κατ’ επέκταση του ίδιου του Ελληνικού Συντάγματος, είναι τουλάχιστον ατυχείς.


Σελίδα 1 από 4

Corfu Radio DJ

rdj

koum quat

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ryumos

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi