ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19.05.2018

protoselido

 

 

Items filtered by date: July 2017

O βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ  Κ. Παυλίδης ως εισηγητής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις», έκανε λόγο για ένα θετικό νόμο γεγονός το οποίο επιβεβαίωσαν τόσοι οι παραγωγικοί φορείς φορέων όσο και οι αυτοδιοικητικοίεκπρόσωποι στη διαδικασία διαβούλευσης καθώς και στην αρμόδια επιτροπή της βουλής.

Published in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aπό το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Ν. Πανδή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή τεκταινόμενα στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου:

Τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια η Κέρκυρα πρωταγωνιστεί σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο στον Αθλητισμό με τεράστιες επιτυχίες , όπως των Ολυμπιονικών  Σπύρου Γιαννιώτη και Μαρίας Γεωργάτου , αλλά και του Αρσένη Τσιμίνου , του Φίλιππου Σγούρου , του Γιάννη Λέσση , της Κων/νας Ρωμαίου , του Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη και δεκάδων άλλων αθλητών –ιων σε όλα τα αθλήματα που προκαλούν τον θαυμασμό όχι μόνον των ασχολουμένων με τον αθλητισμό αλλά της κοινωνίας γενικότερα , λόγω των τεράστιων προβλημάτων που υπάρχουν σε όλα τα αθλήματα , κυρίως όμως στο Κλασικό Αθλητισμό με τις ανύπαρκτες προπονητικές και αγωνιστικές υποδομές.

Την ευχάριστη εξέλιξη της, άνευ χρονικού περιορισμού και άνευ αντιτίμου, παραχώρησης του κτιρίου των Παλαιών Δικαστηρίων Κέρκυρας στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προκειμένου να στεγαστούν υπηρεσίες της έδρας, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

More than 70 volunteers took part in the action “clean town”, worked incessantly for five hours on Sunday morning, and gave citizens the clean image they deserve.

Published in English news

At the exhibition venue in the Old Fortress visitors can attend to a particularly interesting exhibition of modern art from August 4 to September 10.

Published in English news

Κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας λειτουργίας του καλοκαιρινού camp του τμήματος στίβου του Α.Ο. Κέρκυρα, τα παιδιά είχαν την τύχη να γνωρίσουν τις πρωταθλήτριες στίβου Τατιάνα Γκούσιν και Ελισάβετ Πεσιρίδου, μαζί με την προπονήτριά τους κα. Σιώμου Ιωάννα, που βρέθηκαν στο εθνικό στάδιο του νησιού, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου που θα γίνει τον Αύγουστο στο Λονδίνο.

Published in Στίβος

Mε αίμα βάφτηκαν δυστυχώς οι διακοπές 35χρονου Ελβετού στο νησί μας.

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ερώτηση της βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινής Βάκη «σχετικά με τους όρους λειτουργίας ειδικών τουριστικών λεωφορείων δημόσιας χρήσης ανοικτού τύπου αστικής περιήγησης πόλεων» απάντησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.Σημειώνεται ότι αρμόδια να απαντήσουν είναι επίσης τα συνερωτώμενα Υπουργεία Τουρισμού και Εσωτερικών, οι απαντήσεις των οποίων αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Published in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δικογραφία σχηματίστηκε, σε βάρος ενός 74χρονου Κερκυραίου από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, για παραβάσεις του νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Page 1 of 58

koum quat


ΔΙΕΘΝΗ


Βήμα Πολιτών


ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi