ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 24.11.2017

protoselido

 

 

image002

Items filtered by date: November 2017

«Η επιτελικότητα στα γεγονότα δεν έχει να κάνει με την παρουσία του Πρωθυπουργού επί τω έργω και επί της περιοχής. Γι’ αυτό το ζήτημα είναι αρμόδιες οι υπηρεσίες. Η σκύλευση των νεκρών αδικεί τους πάντες. Το γεγονός ότι επιχειρείται η εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων, και μάλιστα δημοσκοπικού χαρακτήρα, με βάση την κατάσταση στη Μάνδρα αδικεί όλους».

Published in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας έπεσαν στο πολιτικό τραπέζι που στήθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Published in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, υπηρετώντας στην πράξη τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης...

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου την Τρίτη (21/11), έκανε η βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, σχετικά με διατάξεις του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που αφορούν και τον νομό Κέρκυρας.

Published in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφιέρωμα στον συνθέτη του Ολυμπιακού Ύμνου Σπύρο Σαμάρα

Published in ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το επόμενο διάστημα οι Κομματικές Οργανώσεις της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ θα διοργανώσουν νέες εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Συγκεκριμένα:

Published in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Thursday, 23 November 2017 16:15

Από το 2000 σε «Natura» ύπνο

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος στο σχέδιο νόμου για την οργάνωση και λειτουργία φορέων διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών Natura, που ήταν σε διαβούλευση από 15/11 μέχρι και χθες, πρότεινε την ένταξη Κέρκυρας, Διαποντίων, Παξών και Αντίπαξων στο Φορέα Διαχείριση Στενών και Εκβολώ Καλαμά, Αχέροντα με έδρα την Ηγουμενίτσα.

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η διαδικασία ίδρυσης ενός νέου αθλητικού σωματείου στη Βόρεια Κέρκυρα.

Published in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Εισήγηση Β. Σκάγια στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ταξιδιωτικών Γραφείων

Published in ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Λευκάδα- Δεκαπέντε μετανάστες, όλοι άνδρες, Πακιστανικής καταγωγής χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και ο Έλληνας διακινητής τους...

Published in Ιόνια
Page 1 of 44

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi