ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 17.01.2018

protoselido

 

 

image002

Η Κέρκυρα Σήμερα

Η Κέρκυρα Σήμερα

Σε μικροσυμβάντα επενέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας λίγο ...

Σε συναγερμό τέθηκε η εκπαιδευτική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου, εξαιτίας του γεγονότος ότι στο τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται η συμβατική υποχρέωση του ΚοιΣΠΕ για τη σίτιση των μαθητών.

Ο Γυμναστικός Όμιλος Κέρκυρας  το περασμένο Σάββατο 13/1 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις εγκαταστάσεις του στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚΚ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Βασιλειάδης.

Στις 23-2-2018, ώρα 19:00, στην Παλαιά Βουλή (στην Αθήνα) θα παρουσιαστεί η μετάφραση από τα Γαλλικά του Ημερολογίου του 1716 του Στρατάρχη Σούλενμπουργκ, στο οποίο εξιστορεί την επιτυχή έκβαση της πολιορκίας της Κέρκυρας από τους Οθωμανούς.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κερκύρας διοργανώνει διάλεξη για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα :  «μαθαίνω πώς να μαθαίνω» με προσκεκλημένο ομιλητή τον κο Παναγιωτακόπουλο Γεώργιο , καθηγητή Φυσικής (Msc) - συγγραφέα και χορηγό επικοινωνίας το επιμελητήριο Κέρκυρας.

Παραπληροφόρηση καταλογίζει στο δήμαρχο Κ. Νικολούζο ο επικεφαλής της ΛΑΣΥ δήμου Κέρκυρας Μπ. Χαραλάμπους αναφορικά με τα όσα ο πρώτος είχε πει στο δημ. συμβούλιο για τους βρεφονηπιακούς  σταθμούς του δήμου και τα όσα τελικά  αποφασίστηκαν στη συνάντηση αιρετών με την αναπλ. Υπουργό εργασίας στην Αθήνα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ- Συνελήφθη την Τρίτη (16-01-2018) το πρωί στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 65χρονος Κύπριος διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού Κύπρου.

Στα πλαίσια έναρξης των εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 στο Μπάρι της Ιταλίας η πρώτη ...

Tο Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Παράρτημα Κέρκυρας σας προσκαλεί ...

Page 1 of 716

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi