ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 17.03.2018

protoselido

 

 

Items filtered by date: September 2016

Το πρόβλημα με τις εργατικές κατοικίες Αγ. Ιωάννου  συνεχίζει να παραμένει άλυτο, ενώ οι δικαιούχοι με επιμονή και υπομονή συνεχίζουν να δίνουν «τον τίμιο αγώνα διεκδίκησης και ολοκλήρωσης των σπιτιών μας», όπως αναφέρει ο Σύλλογός τους.

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το προπονητικό πρόγραμμα στίβου του τμήματος αλμάτων στον Κ.Γ.Σ.

Published in Στίβος

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της Ρωσικής Eβδομάδας στην Κέρκυρα, ενώ θα συνεχιστούν στην Λευκάδα.

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Αλέκο Μιχαλά...

ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Γκούση και κατηγορεί αντιπολίτευση

Πλήρη στήριξη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης παρέχει η γραμματεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας με αφορμή τα όσα ακολούθησαν στα πρόσφατα γεγονότα της Κεφαλονιάς.

Published in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «καυτό» θέμα της –με τροχοφόρα- πρόσβασης των κατοίκων στην περιοχή Αγ. Πατέρων στο Ιστορικό Κέντρο, με δεδομένη την πεζοδρόμηση στην ευρύτερη περιοχή, βρέθηκε στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης που έγινε την Τετάρτη.

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διοικητική Επιτροπή της Αναγνωστικής Εταιρίας Κερκύρας, τιμώντας την επέτειο των 400 ετών από τον θάνατο του  Ουίλλιαμ Σαίξπηρ,  προσκαλεί το κοινό στην ομιλία του Δρ. Φιλολογίας κ. Ερωτόκριτου Μωραΐτη με θέμα:  Σαίξπηρ 400 χρόνια μετά: τραγωδία ή παραμύθι;

Published in ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H δυνατότητα άντλησης χρηματοδότησης για το Νοσοκομείου, μέσα από πόρους του ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτω βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, υπό τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο  και τη συμμετοχή του Περιφερειακού Συμβούλου Σπύρου Δραζίνου, του Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας Φοίβου Κακαβίτσα και υπηρεσιακών στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής.

Στην Ολομέλεια της ΑΝΑΣΑ, "προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά και τις δηλώσεις του καθώς και αποδείξεις για τα όσα κατήγγειλε δημοσίως", παραπέμπεται ο Κ. Γκούσης.

Με αφορμή το “Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου” που θα  πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7.30μ. στα Παλαιά Ανάκτορα, οι διοργανωτές (ΠΙΝ και Χορωδία Κέρκυρας) παραχώρησαν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ.

Published in ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Page 1 of 31

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi