ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 17.03.2018

protoselido

 

 

Items filtered by date: March 2017

O Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος, σε συνεργασία με την ΤΕ ΣΕΓΑΣ, την ΟΕΣΑ Κέρκυρας, το ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνδιοργανώνουν τους Παγκερκυραϊκούς Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων,τη Δευτέρα 3 Απριλίου (15:30), στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας για μαθητές και μαθήτριες Γ', Δ', Ε', Στ' τάξης.

Published in Στίβος

Συνεχίζονται τα έργα στον…πολύπαθο  κόμβο του λιμανιού, όπως ανακοίνωσε  σήμερα ο Οργανισμός Λιμένα.

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος, ορίζει τους αντιδημάρχους Κέρκυρας μέχρι τη λήξη της θητείας και τους μεταβιβάζει τις σχετικές αρμοδιότητες.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29/3 στην Κέρκυρα,η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τόλιου με θέμα «Η μετάβαση στο ‘‘εθνικό νόμισμα’’ αφετηρία εξόδου από την κρίση».

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνεχίζει τις πρωτοβουλίες για την επίλυση  της  συνεχιζόμενης καταστρεπτικής κοπής των ελαιοδέντρων της Κέρκυρας που επί σειρά ετών απασχολεί την τοπική κοινωνία.

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΠΑΟΚ θα περάσει από δοκιμαστικά τεστ τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στην Σχολή της ομάδας στην Κέρκυρα.

Published in Ποδόσφαιρο

Θετικές εξελίξεις για τους εργαζόμενους στο SANDY, αφού η πλευρά Ρίζου ανακοίνωσε και επίσημα τη συνέχιση λειτουργίας της επιχείρησης από τις 12 Απριλίου.

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο συναγωνισμός για διακρίσεις αναμένεται σκληρός τόσο μεταξύ των αθλητών και αθλητριών όσο και μεταξύ των σωματείων στη γενική κατάταξη.

Published in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο τομέας Γυναικείων Θεμάτων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μέσης Κέρκυρας και η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας προσκαλούν το κοινό στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας (ΙΑΤΡΕΙΟ, Πλατεία Σκαραμαγκά 4 )

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν ένα μήνα μετά (και) την... νομική αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την αλλαγή του ΑΦΜ, αλλά μετά από σχεδόν μια... διετία υπολειτουργίας, προβληματισμού και συρρίκνωσης, τα πρώην καταστήματα της Μαρινόπουλος, έχουν αρχίσει – σταδιακά – να αλλάζουν πρόσωπο.

Published in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Page 1 of 40

Corfu Radio DJ

rdj

ryumos

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοσέλιδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

sindromi