Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύτηκαν απο τη “ΜΕΛΙΣΣΑ” οι Στ. Πεβεράτος και Ε. Κοντοστάνος για την κοινωνική προσφορά τους

Οι μαθητές του δημοτικού και αθλητές της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας ΡοΜα, Σταμάτης Πεβεράτος και Έκτορας Κοντοστάνος βραβεύτηκαν σήμερα από την «ΜΕΛΙΣΣΑ», στην εκδήλωση κοπής της πίτας της, για την κοινωνική τους προσφορά στην ΜΕΛΙΣΣΑ με την οικονομική της ενίσχυση από τους μικρούς αυτούς μαθητές διδάσκοντας αλληλεγγύη, αγάπη, σεβασμό. 
Ο Σταμάτης Πεβεράτος για 2η χρόνια δώρισε  τα χρήματα που συγκέντρωσε από τα γενέθλια του στη ΜΕΛΙΣΣΑ και το ΙΑΤΡΕΙΟ ενώ φέτος αυτό το παράδειγμα ακολούθησε ο συμμαθητής, συναθλητής του και φίλος του Έκτορας Κοντοστάνος. Γι αυτήν τους την προσφορά λοιπόν, βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο της ΜΕΛΙΣΣΑΣ Σπύρο Ζουμπουλίδη ενώ η μητέρα του Σταμάτη, Νικολίνα Κοσκινά, δηλωσε: Ευχή μου να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά το παράδειγμα του γιου μου γιατί πραγματικά η κίνηση αυτή έχει αντίκρισμα σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη»!

 

φωτο1: Βραβείο στον Στ. Πεβεράτο απο τον Τάκη Μεταλληνό

φωτο 2: Ο Βουλευτής Στ. Γκίκας βραβεύει τον Εκτορα Κοντοστάνο

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!