Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

“Δράκος” του Κάβου: Η σύλληψη, το σημείο που κρυβόταν & οι νέες κατηγορίες ( Εικόνες)

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται μετά από τρεις εβδομάδες ο “Δράκος” του Κάβου ο οποίος αναζητούνταν καθώς κατηγορείται  για νέο βιασμό ,αυτή τη φορά μιας 34χρονης υπηκόου Αλβανίας η οποία ζούσε το τελευταίο διάστημα στην Λευκίμμη.

Ο 47χρονος άντρας αρχικά το απόγευμα του Σαββάτου (23/05), αναγνωρίστηκε από έναν περαστικό στην περιοχή Αη Γόρδη Παλαιοχωρίου στην Λευκίμμη και άμεσα ενημερώθηκαν οι άντρες της ΕΛΑΣ!

Στην προσπάθεια του, όμως να ξεφύγει ο Δράκος, έπεσε μέσα σε χαράδρα 200 μέτρων και εντοπίστηκε από τα σκυλιά Κ9 της αστυνομίας τα οποία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.

Επιχείριση απεγκλωβισμού

Εσπευσμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού βρέθηκε στο σημείο και μετά από αρκετή ώρα τον απεγκλώβισαν , τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο.

Τα προσωπικά του αντικείμενα 

Λίγα μέτρα πιο κάτω όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Δράκος φαίνεται ότι ήταν οργανωμένος, αφού στην κατοχή του βρέθηκε εξοπλισμός που παράγει ρεύμα ώστε και εκείνος με την σειρά του να φορτίζει το κινητό του τηλέφωνο.

Το χρονικό 

Δήλωση εξαφάνισης της 34χρονης έγινε από τον 32χρονο σύντροφό της, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης (7/5) και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον «Δράκο» ο οποίος  μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα. Δεκαεπτά μέρες πέρασαν και πλέον ο Δράκος βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού.

*φωτογραφίες: Δημήτρης Βαρσάκης

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!