Quantcast
SLIDERΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εύκολο πέρασμα Απόλλωνα Σμύρνης από Κέρκυρα

Δύσκολο εξ’ορισμού ρόλο είχε ο ΑΟΚ Κέρκυρα στο σημερινό μάτς με τον εκ των φαβορί για επιστροφή στα «σαλόνια», Απόλλωνα Σμύρνης.
Επόμενο, το διπλό για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έρθει άνετα στο άδειο ΕΑΚΚ. Ο ΑΟΚΚ παρέμεινε καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς ακόμα να έχει γευτεί τη χαρά ούτε της ισοπαλίας…
Με σκόρερ τον  Τόμας Μπεντινέλι στο 16′ ατο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ζερβόπουλος  και τον Καραγκούνη στο 43′ οι φιλοξενούμενοι πήραν εύκολα το τρίποντο (0-2) και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στη Superleague 2.
Στο 54′ η κεφαλιά του Βάρκα βρήκε στο δοκάρι του Βουτσελά.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Βουτσελάς, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Κρητικός, Γεωργακόπουλος Κ., Πιαστόπουλος, Μίσκου (55′ Βουκελάτος), Βασιλούδης (64′ Παυλής), Νγκαν (74′ Αμαραντίδης), Γεωργακόπουλος Π.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Αναγνωστόπουλος, Βάρκας, Βιτλής (88′ Ρώσσης), Ζησόπουλος, Λαρέα, Λαγός, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (80′ Πατράλης), Παυλίδης, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (65′ Βουό).

Η Βαθμολογία:
1. Απόλλων Σμύρνης 17
2. ΠΑΣ Γιάννινα 15
3. Παναχαϊκή 12
4. Καραϊσκάκης 11
5. Απόλλων Λάρισας 11
6. Δόξα Δράμας 10
7. Πλατανιάς 10
8. Εργοτέλης 10
9. Χανιά 8
10. Λεβαδειακός 8
11. Απόλλων Πόντου -3
12. Κέρκυρα -3

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!