Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ακομη κρίσιμη η κατάσταση της υγειας του ανηλίκου μετά από τροχαιο

Νέα ενημέρωση (23:14)

ιδια κρίσιμη με ψήγματα αισιοδοξιας, παραμένει η κατάσταση υγειας του παιδιού που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα  νωρίς το απόγευμα της Τρίτης. Παρά τις φήμες περί μεταφοράς του με σινουκ στην Αθήνα, αυτό ακόμη δεν έχει συμβεί καθώς αυτήν την ώρα ακόμη βρίσκεται στην εντατική και οι γιατροί παλεύουν να σταματήσουν τις αιμορραγίες προκειμένου να καταφέρει να μεταφερθεί στην Αθήνα με σινουκ αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Οι δικοί του άνθρωποι καθώς και οι γονείς του, συγκλονισμένοι παραμένουν έξω από την ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κέρκυρας 

 

Νέα ενημέρωση (19:00)
Σοβαρή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του ανηλίκου-θύματος τροχαίου νωρίτερα στο κέντρο της πόλης στη συμβολή των οδών Ζαφειρόπουλου-Μαρασλή.
Σε κρίσιμη κατασταση είναι σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου. Οι γιατροι στο τμημα επειγόντων δίνουν μάχη για να τον κρατησουν στη ζωή.

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη συμβολή των οδών Μαρασλή και Ζαφειροπούλου.
Στο τροχαίο φέρεται να ενεπλάκησαν ένας οδηγός μηχανής (φορούσε κράνος) -κατά πληροφορίες ανήλικος- και ένα ΙΧ. Ο οδηγός του δίτροχου τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝΚ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!