Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Κέρκυρα: Απο 21/9 ο 3ος δολωματικός ψεκασμός κατά του δάκου

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας (Πρόγραμμα Δακοκτονίας) της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας ανακοινώνεται ότι από τις 21/09/2020 ημέρα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο 3ος δολωματικός από εδάφους ψεκασμός για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στις παρακάτω περιοχές:
Α. Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων
1. Δημ. Ενότητα Κερκυραίων: υπεύθυνος εργολάβος εκπροσ. Βασιλάκης Παναγιώτης.
2. Δημ. Ενότητα Παρελίων (πλην Δ.Κ. Γιαννάδων): υπεύθυνος εργολάβος εκπροσ. Βασιλάκης Παναγιώτης.
3. Δημ. Ενότητα Φαιάκων (ΤΚ. Σπαρτύλα, Τ.Κ. Σγουράδες): υπεύθυνος εργολάβος κος Λευθεριώτης Θεόδωρος.
4. Δημ. Ενότητα Παλαιοκαστριτών (Δ.Κ. Λιαπάδων, Τ.Κ. Μακράδων): υπεύθυνος εργολάβος εκπροσ. κος Βασιλάκης Παναγιώτης & κος Λευθεριώτης Θεόδωρος .
5. Δημ. Κοινότητα Μαθρακίου: υπεύθυνος εργολάβος κος Λευθεριώτης Θεόδωρος.
6. Δημ. Κοινότητα Οθωνών: υπεύθυνος εργολάβος κος Λευθεριώτης Θεόδωρος.
7. Δημ. Κοινότητα Ερείκουσας: υπεύθυνος εργολάβος κος Λευθεριώτης Θεόδωρος.
Β. Δήμος Νότιας Κέρκυρας
1. Δημ. Ενότητα Λευκιμμαίων (πλην Τ.Κ. Βιταλάδων): υπεύθυνος εργολάβος κος Κουλούρης Αλέξανδρος.
2. Δημ. Ενότητα Κορισσίων (Δ.Κ. Περιβολίου, Δ.Κ Αργυράδων, Τ.Κ. Αγ Νικολάου, Τ.Κ. Βασιλάτικα):
υπεύθυνος εργολάβος κος Κουλούρης Αλέξανδρος & κος Καλούδης Κωνσταντίνος .
3. Δημ. Ενότητα Μελιτειέων (Δ.Κ. Αγ Ματθαίου, Τ.Κ. Βουνιατάδων, Τ.Κ. Κάτω Παυλιάνα): υπεύθυνος εργολάβος κος Δελλής Γεώργιος.
Γ. Δήμος Βόρειας Κέρκυρας
1. Δημ. Ενότητα Αγ. Γεωργίου (Δ.Κ. Αγρού, ΤΚ. Αρκαδάδων, Τ.Κ. Αφιώνα, Τ.Κ. Αρμενάδων, Τ.Κ. Καββαδάδων, Τ.Κ. Πάγων): υπεύθυνος εργολάβος κος Μουζακίτης Θεόδωρος.
2. Δημ. Ενότητα Εσπερίων (Δ.Κ. Αυλιωτών, Τ.Κ. Περουλάδων, Τ.Κ. Σιδαρίου, Τ.Κ. Αντιπερνών, Τ.Κ. Βελονάδων, Τ.Κ. Αγραφών): υπεύθυνος εργολάβος κος Μουζακίτης Θεόδωρος.

Παρακαλούνται οι ελαιοπαραγωγοί που τα ελαιοκτήματα τους καλύπτονται με άγρια βλάστηση να τα έχουν καθαρά, έτσι ώστε τα συνεργεία να έχουν την δυνατότητα πρόσβασης καθώς και να παρευρίσκονται κατά την διάρκεια των ψεκασμών στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους, για την παρακολούθηση και υποβοήθηση των συνεργείων. Επίσης όσα ελαιοκτήματα είναι περιφραγμένα τις ημέρες των ψεκασμών οι παραγωγοί θα πρέπει να τα έχουν ανοιχτά εφόσον επιθυμούν να ψεκαστούν.
Το ημερήσιο πρόγραμμα ψεκασμών θα τοιχοκολλείται στους πίνακες ανακοινώσεων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων από τα συνεργεία ψεκασμών. Οι ψεκασμοί θα αναβάλλονται για την επόμενη ημέρα σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για τους ψεκασμούς ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Η διάρκεια των ψεκασμών θα είναι περίπου 8 ημέρες.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2661364711 και 2661364708 της Υπηρεσίας μας .

Από την Εποπτεία Δακοκτονίας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!