Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Κέρκυρα: Στις 10 Οκτωβρίου αγώνας δρόμου αστικού πεδίου «urban trail»

Ο  Δήμος Κεντρικής  Κέρκυρας  σε συνεργασία με το «Corfu Mountain Trail» και την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ,  προγραμματίζουν τη διοργάνωση αγώνων δρόμου αστικού πεδίου «urban trail», που θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 17.00, στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης μας.

Η   συγκεκριμένη πρωτοβουλία, του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, που αφορά στην οργανωμένη και συστηματική διοργάνωση μιας ετήσιας αθλητικής συνάντησης, περιλαμβάνει επιλεγμένες  διαδρομές, μέσα στον αρχιτεκτονικό  ιστό της παλιάς πόλης και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των πολιτιστικών, αθλητικών και εθελοντικών μας συλλόγων και φορέων.

Με αφετηρία τα ανάκτορα των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου και τερματισμό το  «Λιστόν», το πρόγραμμα περιλαμβάνει: περιπατητική διαδρομή 6.5 χιλιομέτρων και αγώνες δρόμου 6.5  & 14 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή  διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά  η αρμόδια Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Τόμπρου: “Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, για πρώτη φορά, συνενώνει όλες τις συλλογικότητες σε μια κοινή προσπάθεια για την καθιέρωση ενός ετησίου  αθλητικού γεγονότος  πανευρωπαϊκής εμβέλειας».

Πληροφορίες για εγγραφές στον διαδικτυακό τόπο: corfumountaintrail.com

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!