Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Η αστυνομία απαγόρευσε την μηχανοκίνητη πορεία με ελληνικές σημαίες

ΚΕΡΚΥΡΑ – Μπλόκο έκανε η ΕΛ.ΑΣ σε περίπου 50 ανθρώπους οι οποίοι, μέσω Διαδικτύου, συνεννοήθηκαν και αποφάσισαν να συγκεντρωθούν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προκειμένου συντονισμένα και οργανωμένα να προχωρήσουν σε μηχανοκίνητη πορεία προς το κέντρο της πόλης τιμώντας την σημερινή επέτειο της 28 Οκτωβρίου. Στα οχήματα τους είχαν ελληνικές σημαίες ωστόσο δυνάμεις της αστυνομίας απέτρεψαν αυτήν την πορεία απαγορεύοντας ουσιαστικά την οργανωμένη κίνηση τους με τις ελληνικές σημαίες προς το κέντρο της πόλης. Ως εκτούτου για πολλή ώρα οι πολίτες παρέμειναν στην περιφέρεια Ιονίων Νησων αφενός αντιδρώντας, αφετέρου ηθελαν μετά από αρκετό χρόνο να επιστρέψουν στο πρόγραμμα τους και στους προορισμούς τους αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς έπρεπε να απομακρυνθούν ένας – ένας. Σε δηλώσεις αξιωματικών υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. στο kerkyrasimera.gr ενημέρωσαν πως έχει εκδοθεί ΚΥΑ από τις αρχές της εβδομάδας που απαγορεύει οποιαδήποτε εκδήλωση ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ενώ υπάρχει και Νομοθεσία από τον περασμένο Ιούλιο βάζει της οποίας οι Ελληνικές Αρχές θα πρέπει να ενημερώνονται ακριβώς για την οποιαδήποτε κινητοποιηση με σημείο αφετηρίας, τερματισμού, οδούς και χρόνους. 
Μαλιστα για λίγη ώρα διεκόπη η κυκλοφορία στην Εθνική Παλαιοκαστρίτσας το ύψος της περιφέρειας στην κατεύθυνση που οδηγεί  στο κέντρο της πόλης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!