Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα ποδοσφαίρου των Περουλάδων

Η εμφάνιση κρουσμάτων covid-19 στον ΑΟ Περουλάδων είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του σημερινού προγραμματισμένου αγώνα με τον Αρίλλα Καββαδάδων.
 

 Η ανακοίνωση του Σωματείου : “Μετά από την έντονη κινητικότητα των τελευταίων ημερών από θετικά κρούσματα παιχτών του σωματείου μας και σε συνεννόηση με τη διοίκηση της Α.Ε. ΑΡΊΛΛΑ – ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝ αλλά και της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ σας ανακοινώνουμε την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση της Α.Ε. ΑΡΊΛΛΑ – ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝ για τη στήριξη της, την ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και την ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ που διαχειρίστηκε το θέμα για την αναβολή του αγώνα δείχνοντας ευαισθησία για την προσωπική και τη δημόσια υγεία.
 
Το ματς θα οριστεί εκ νέου από την ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ σε εμβόλιμη αγωνιστική”.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!