Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Τα τζάμια ΙΧ έσπασε πέτρα καθώς έκοβαν χόρτα – Μεσα και το δίχρονο παιδακι

ΚΕΡΚΥΡΑ – Τύχη βουνό είχε μέσα στην ατυχία της μια συμπολίτισσα μας που σήμερα καθώς κινούνταν επι της οδού Εθνικής Παλαιοκαστριτσας, τρόμαξε όταν έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της από πέτρα που πετάχτηκε καθώς εργάτες έκοβαν τα χόρτα στην άκρη του δρόμου με χορτοκοπτικό. Τα τζάμια του παραθύρου σκόρπισαν εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου ενώ στο πίσω μέρος στο ειδικό καθισματάκι η γυναίκα είχε το δίχρονο παιδί τους που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε παρότι τα κρύσταλλα του παραθύρου επεκτάθηκαν και στο πίσω μέρος. Η γυναίκα τρόμαξε πολύ ωστόσο δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν καταγράφει στην Κερκυρα διαχρονικά με αντίστοιχες περιπτώσεις. Και αυτό γιατί πολλές φορές δεν λαμβάνονται προβλεπόμενα μέτρα προστασίας διερχόμενων πεζών και οδηγών τροχοφόρων οχημάτων.

Οι φωτογραφίες έχουν σταλεί στο kerkyrasimera.gr ενώ έχουν δημοσιευτεί και στην ομάδα του φβ «Τα παράπονα σου στο δήμαρχο»

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!