Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Με τη Δήμαρχο Κ. Κέρκυρας η Πρέσβης της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Δήμαρχο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Μαράσλειο, η Πρέσβης της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα Milica Ristovic Kristic.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες για την παραπέρα συνεργασία της Κέρκυρας με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στον τομέα του τουρισμού, καθώς και στην ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ των δυο προορισμών.
Συμφώνησαν από κοινού σε ενέργειες για την προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αδελφοποιηθεί η Πόλη της Κέρκυρας, με πόλη της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!