Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου και του ΚΓΣ συναντήθηκε η Μ. Υδραίου

Με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας και του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, συναντήθηκε η υπ. Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου, συνοδευόμενη από στελέχη και υποψηφίους της παράταξης της. Και οι δύο συναντήσεις έγιναν σε ένα άριστο και εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας.

Η Μερόπη Υδραίου στη συνάντηση της με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου έστειλε το μήνυμα ότι ξεκινάει μια νέα σχέση συνεργασίας ανάμεσα στο Νέο Δήμο και στο Επιμελητήριο. Η σχέση αυτή που είχε διαταραχθεί τα τελευταία χρόνια, θα γίνει πλέον μια σχέση ειλικρίνειας, συνεννόησης αλλά και κοινών δράσεων. Επισήμανε ότι ο Δήμος, μαζί με το ΤΕΕ, το Εμπορικό  και  Οικονομικό  Επιμελητήριο και τους φορείς του τουρισμού  πρέπει  να  διαμορφώσουν και  να  καταθέσουν  την  δική  τους πρόταση  για  το  χωροταξικό  του τουρισμού. Μια πρόταση που θα αφορά την πόλη αλλά και τις άλλες δημοτικές ενότητες και τα Διαπόντια νησιά μας. Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία Γραφείου Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, που θα παρέχει ενημέρωση σε όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουρισμού για  τη  συμμετοχή  τους  σε  χρηματοδοτικά  προγράμματα  αλλά και για τη διευκόλυνση επενδυτικών  πρωτοβουλιών  στο  ζήτημα των  αδειοδοτήσεων από το Δήμο.

Στη συνάντηση της με τη διοίκηση του Κερκυραϊκού Γ.Σ ,η κ.Υδραίου αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας του κλειστού προπονητηρίου, το οποίο έθεσε ως έναν από τους κύριους στόχους της στη νέα τετραετία. Ένα έργο που το αξίζει απόλυτα η προσπάθεια που καταβάλλουν εδώ και χρόνια οι άνθρωποι του Κερκυραϊκού Γ.Σ , καλλιεργώντας τον αθλητισμό και χαρίζοντας διακρίσεις στην Κέρκυρα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!