Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Με το διοικητή της 7ης Περιφέρειας  ΕΚΑΒ η δήμαρχος Μ. Υδραίου

Με τον Διευθυντή  της 7ης Περιφέρειας  ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων    κ. Μιχάλη Τσολίδη και τον  κ. Θωμά  Μπαντά του ΕΚΑΒ Κέρκυρας, συναντήθηκε  σήμερα το πρωί  στο Μαράσλειο η Δήμαρχος  Κεντρικής   Κέρκυρας  και Διαποντίων Νήσων   Μερόπη Υδραίου.

Στην συνάντηση  εκφράστηκε από την  Δήμαρχο η πάγια θέση του Δήμου όπως αυτή ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, ότι το παράρτημα ΕΚΑΒ Κέρκυρας  πρέπει   αποκτήσει αυτόνομη λειτουργία στην έδρα του, ώστε να μπορεί να προσφέρει ταχύτερα τις πολύτιμες υπηρεσίες του τις οποίες σήμερα παρέχει κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Μια θετική εξέλιξη όπως ειπώθηκε στην συνάντηση, είναι η  δημιουργία  τμήματος του ΕΚΑβ στην Νότια Κέρκυρα, καθώς και η ενίσχυση με 10  επιπλέον άτομα στο τμήμα Κέρκυρας.

Συζητήθηκε  επίσης η απόκτηση ενός πλωτού  μέσου,  μέσω ενός  προγράμματος, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του νησιού,   καθώς  και ο διορισμός ενός επικουρικού γιατρού.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!