Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοιρασιά στο ντέρμπι Λευκίμμη-Πετριτής για την Γ΄Εθνική

Το κερκυραϊκό ντέρμπι ΑΕ Λευκίμμης-Αστέρα Πετριτή για την Γ΄Εθνική δεν είχε νικητή. Στον αγώνα, που διεξήχθη την Τετάρτη στο δημοτικό στάδιο Λευκίμμης για την 19η αγωνιστική, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με ελάχιστες ευκαιρίες (η σημαντικότερη του Πετριτή σε τετ α τετ του Γραμμένου απέκρουσε ο Παγκράτης). Γενικά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο & ικανοποίησε και τις δύο ομάδες του νησιού μας, που βρίσκονται σταθερά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Κορομπόκης) Παγκράτης,Ματσοβίλα, Πουλημένος, Μπαλός, Κωστακιώτης, Χατζηστάμου,Τσεβανέδης, Βέρμπης, Γαστεράτος, Γρηγοριάδης, Πότσης. Αλλαγή: Λώμης. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Σφακιανάκης) Δήμας, Κουρτελέσης, Γκασίδης,Πούλος,Μεντής,Γαρδικιώτης,Κουκουλέκης, Τσιάβος, Ιγκόρ, Γραμμένος, Γεωργακόπουλος. Αλλαγές: Γεωργοπάλης, Θηραίος, Ρουμελιώτης.

Ευχαριστήριο του Αστέρα Πετριτή

Ο Αστέρας ευχαριστεί θερμά την ΑΕ Λευκίμμης για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα,παρά την κρισιμότητα του,  μια φιλοξενία αντάξια της ιστορίας των δύο ομάδων . Ευχόμαστε στο γειτονικό σωματείο της Λευκίμμης καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να επιτύχει τους στόχους της.

Γ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 19η αγωνιστική

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ 0-0

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-0

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 1-3

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 1-0

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1-1

ΦΗΚΗ- ΧΑΛΚΙΔΑ 8-0

ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ 4-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (19 αγ)

Τηλυκράτης 41

ΑΟ Υπάτου 40

Πανελευσινιακός 38

ΑΟ Τρίκαλα 36

ΠΟ Φήκης 31

Αστέρας Πετριτή 28

Βύζας Μεγάρων 28

ΑΕ Λευκίμμης 27

———————————-

Ζάκυνθος 26

—————————————

Απόλλων Πάργας 19

Παναγρινιακός 19

Διγενής Νεοχωρίου 15

Χαλκίδα 11

Ναυπακτιακός Αστέρας 6

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!