Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Άκης Παγκράτης διακρίθηκε στο POROSEA

Ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot διοργάνωσαν στις 8 & 9 Ιουνίου 2019, την αθλητική εκδήλωση multisport POROSEA (τριάθλου, aquathlon, κολύμβησης και δρομικά) στο νησί του Πόρου.

Στην εκδήλωση, που έγινε υπο την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ συμμετείχαν αθλητές κολύμβησης και τριάθλου από όλη την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών και ο αθλητής του ΝΑΟΚ Άκης Παγκράτης, ο οποίος πήρε μέρος στον αγώνα της κολυμβητικής διαδρομής των 3.450μ.
Ο κερκυραίος κολυμβητής με χρόνο 57 λεπτά και 37 δευτ. ,ανάμεσα σε 65 συμμετέχοντες κατάλαβε την 5η θέση στην κατηγορία του και την 13η θέση στη γενική κατάταξη ανδρών.
Για την επιτυχία αυτή ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΝΑΟΚ συγχαίρουν τον αθλητή του Ομίλου και εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!