Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παλικαρίσια & με ανατροπή η πρώτη νίκη του Φαίακα

Ο Φαίακας πριν από λίγο πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ  24-22 επί του Αερωπού Έδεσσας και μάλιστα ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ! Στον αγώνα για την 6η αγωνιστική της Premier Handball, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚΚ, η κερκυραϊκή ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένη δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν ακόμα και με επτά γκολ διαφορά (στο 25΄με 6-13). Ωστόσο λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο λειτούργησε το ένστικτο αυτοσυντήρησης και οι παίκτες του Φαίακα έφεραν στο ματς στο μείον τέσσερα για να λήξει το Α΄μέρος 9-13. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του νησιού μας εμφανίστηκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη. Με πρωταγωνιστή έναν πραγματικό Άγγελο, τον τερματοφύλακα  Γεωργαλή, που κατέβασε ρολά και επίθεση, που έβγαζε φωτιές κατάφερε δύο λεπτά πριν λήξει ο αγώνας να φέρουν το ματς στα ίσια 22-22 και στα τελευταία λεπτά, παρά τα περίεργα διαιτητικά σφυρίγματα και το γεγονός ότι ο Φαίακας έπαιζε με παίκτη λιγότερο κατάφερε να προηγηθεί με τον Χερουβείμ 23-22 και τον Δελλή  στο τελευταίο δευτερόλεπτο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 24-22. Κορυφαίοι σκόρερ του Φαίακας οι Χερουβείμ με 7 & Δούγιας με 6 γκολ αντίστοιχα.  Με τη νίκη αυτή, ο Φαίακας έφτασε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου, έναν μόλις βαθμό πίσω από τον τέταρτο Αερωπό. Τα πεντάλεπτα: 1-0, 3-5, 4-7, 5-10, 6-13, 9-13 (ημχ), 11-14, 13-15, 16-18, 18-19, 22-22, 24-22.
Φαίακας (Πέρρος- Κουμαραδέλης): Δούγιας 7, Ντόσεν, Λε Πεγιέ, Κόντης 3, Βλαχόπουλος, Τσαμουρίδης 1, Ελευθεριάδης, Χερουβείμ 6, Δελλής 4, Κολοβός, Γεωργαλής, Χάλαρης 3, Γιαννακόπουλος, Κορακιανίτης, Νάστος.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!