Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προσπάθειες για προώθηση της Κέρκυρας ως προορισμού γάμου

Προσπάθειες για την προώθηση του νησιού ως προορισμό γάμου διενεργεί ο Δήμος Κ. Κέρκυρας.

Για το σκοπό αυτό στο  event «Bridal Fashion Week – BFW2020» που έγινε πρόσφατα στο Ζάππειο, συμμετείχε η αντιδήμαρχος Π. Τζάννε.

Η κ. Τζάννε συναντήθηκε με τον Γιώργο Κουτούλια Πρόεδρο της Ενωσης Μοντέλων Ελλάδος, καθώς και με την κερκυραϊκής καταγωγής σχεδιάστρια Μαίρη Θεοτόκη , η  οποία  μέσω φωτογραφήσεων νυφικών αξίας 20.000 ευρώ και άνω στην Κέρκυρα θα προωθήσει την Κέρκυρα ως προορισμό στο Ισραήλ και στην Αίγυπτο όπου διατίθενται τα νυφικά αυτής της αξίας.

Στα πλάνα είναι η διοργάνωση ενός fashion show στην Κέρκυρα για  την προώθηση του νησιού σαν προορισμό γάμου, ενώ του χρόνου ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων θα συμμετέχει ενεργά στο bridal EXPO στο Ζάππειο.

Η κ. Τζάννε εκπροσώπησε το δήμο κατόπιν  προτροπής της Δημάρχου και του αντιδημάρχου τουρισμού Παναγιώτη Βαρούχα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!