Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα Κυριακάτικα ματς του 5ου ομίλου Γ΄Εθνικής

Μετ΄εμποδίων, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον covid σε πολλές περιοχές της χώρας, αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή (25/10) η 2η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.
Ήδη λόγω της ένταξης της Καστοριάς στο επίπεδο 4 «αυξημένου επιδημιολογικού κινδύνου» αναβλήθηκε ο αγώνας του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθέας με τον ΠΑΣ Πρέβεζας, ενώ η ΕΠΟ συνεχώς ανακοινώνει αναβολές αγώνων στις «πορτοκαλί» περιοχές, για τον ίδιο λόγο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, εάν δεν υπάρξει άλλο απρόοπτο, ο ΟΦΑΜ θα ταξιδέψει στην Άρτα, επιδιώκοντας θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Αναγέννηση.

Την ίδια ώρα (16.00) η ΑΕ Λευκίμμης θα υποδέχεται στο γήπεδο της τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Αμβρακικό Λουτρού με στόχο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Τέλος μία ώρα νωρίτερα (15.00) η Κέρκυρα, όπως μετονομάστηκε ο ΑΟ Κασσιώπης (αναμένεται η επικύρωση από το Πρωτοδικείο) θα φιλοξενήσει στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης Γρεβενών προσδοκώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα αυτή τη φορά, ο Κώστας Χριστοφοράκης θα έχει στη διάθεση του και τρεις πρόσφατες προσθήκες παικτών τους Δημήτρη Κοσμίδη (από Απόλλωνα Λάρισας), Πάολο Αλιμερτάι (Ρόδο) και Μπρέτο Γκιμαράεζ (Πορτογαλία). Αντίθετα η Κέρκυρα θα στερηθεί των υπηρεσιών του νεαρού Γιώργου Μποντίνι, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα, που του προκάλεσε κατάγματα στο χέρι και θα μείνει τουλάχιστον για ένα δίμηνο εκτός αγωνιστικής δράσης.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι αγώνες γίνονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής & η βαθμολογία του 5ου ομίλου έχουν ως εξής:

Γ ΕΘΝΙΚΗ- 5ος ΟΜΙΛΟΣ
Η 2η αγωνιστική

Σήμερα (16.00)
Παναγρινιακός – Θύελλα Κατσικάς
Αναγέννηση Άρτας – ΟΦ Αγίου Ματθαίου
Τηλυκράτης – Αχέρων Καναλακίου
ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου – ΑΕ Μεσολογγίου
ΑΕ Λευκίμμης – Αμβρακικός Λουτρού
Κέρκυρα- Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης (15.00)

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – ΠΑΣ Πρέβεζα

Η βαθμολογία
Παναγρινιακός 3
ΟΦΑΜ 3
Τηλυκράτης 3
Αχέρων Καναλακίου 3
Αναγέννηση Άρτας 3
Πρέβεζα 3
Αμβρακικός Λουτρού 3
ΑΕ Λευκίμμης 0
Θύελλα Κατσικάς 0
Θύελλα Μοναστηρακίου 0
ΑΕ Μεσολογγίου 0
Κτηνοτροφικός Αστέρας 0
Μ. Αλέξανδρος 0

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!