Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Τρεις του Νηρέα στην κορυφή ΠΚΑ & ΠΠΑ Ηπείρου

Στο κολυμβητήριο Ιωαννίνων έδωσαν τη μάχη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναπτυξιακών κατηγοριών δέκα αθλητές-τριες του Νηρέα Κέρκυρας (πέντε κολυμβήτριες & πέντε κολυμβητές).

Υπενθυμίζουμε ότι πρωτάθλημα φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών με την πανδημία ,  διοργανώθηκε σε επτά Περιφέρειες , με την Κέρκυρα να μετέχει στον όμιλο Ηπείρου και τους αγώνες να διεξάγονται το Σ/Κ (25-26/7/20) στο κολυμβητήριο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων. Σε αυτόν τον όμιλο πρώτευσαν στις κατηγορίες τους τρεις αθλητές του Νηρέα Κέρκυρας. Στα 50μ ελεύθερο της κατηγορίας Παγκορασίδων Α η Κατερίνα Λαρεντζάκη, στα 50μ ελεύθερο της κατηγορίας Παμπαίδων Α ο Γιώργος Τερικανίδης και σα 200μ πρόσθιο της κατηγορίας  Παμπαίδων Α ο Άλμπι Σιμόνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι άλλοι αθλητές του Νηρέα είχαν καλές επιδόσεις με πλασαρίσματα στις πρώτες θέσεις των κατηγοριών στα αγωνίσματα, που πήραν μέρος. Τα αποτελέσματα όλων των ομίλων, θα ενοποιηθούν και η ΚΟΕ θα ανακοινώσει την Πανελλήνια λίστα κατάταξης των αθλητών. Επικεφαλής της αποστολής του Νηρέα στα Γιάννενα ήταν ο προπονητής Άγγελος Εσκιτζίογλου, ενώ τους αθλητές συνόδευε και ο αναπληρωτής έφορος Κώστας Σαββανής. 

 

Η αποστολή του Νηρέα 

Κατηγορία Παίδων 

Παναγιωτάκης Δημήτριος (50μ ελεύθερο- 50μ ύπτιο-50μ πεταλούδα)

 

Κατηγορία Παμπαίδων Α 

Σιμόνι Άλμπι (50μ πεταλούδα- 100μ & 200μ πρόσθιο)

Τερικανίδης Γεώργιος (50μ ελεύθερο- 50μ πεταλούδα)

Ζιάρκας Γεώργιος (50μ ελεύθερο-50μ πεταλούδα)

Μοντσενίγος Ανδρέας (100μ & 200μ πρόσθιο)

 

Κατηγορία Παγκορασίδων 

ΠΚΑ 

Λαρεντζάκη Κατερίνα (50μ ελεύθερο-50μ πεταλούδα-50μ πρόσθιο)

ΠΚΒ 

Φερούση Ευδοκία (50μ ελεύθερο-50μ ύπτιο)

Σαββανή Ελένη (50μ ελεύθερο-50μ πεταλούδα-50μ πρόσθιο)

Φωτιά Μαρία ((50μ ελεύθερο-50μ πεταλούδα)

Αρμένη Αναστασία (50μ & 100μ ύπτιο)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!