Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Άλλη μία πρωτιά στο μήκος για τον Π. Μαντζουρογιάννη

 

Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης του Κερκυραϊκού ήταν ο αθλητής, που πήγε πιο μακριά από όλους στο μήκος της ημερίδας κλειστού στίβου, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Κυριακή (16/2/20) στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.
Ο κερκυραίος πρωταθλητής με άλμα 7.46μ κατέκτησε την πρώτη θέση. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες στην πρώτη του εμφάνιση φέτος σε ημερίδα κλειστού στίβου, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά με άλμα 7.49μ ήρθε και πάλι πρώτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, που γυμνάζεται στο ΟΑΚΑ υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Πομάσκι, είχε ταλαιπωρηθεί πέρυσι από τραυματισμούς, που τον άφησαν εκτός αγωνιστικής δράσης.
Από την αρχή του χρόνου επανήλθε υγιής και φαίνεται έτοιμος να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ, που είναι 7.69μ στον κλειστό & 7.74μ στον ανοιχτό. Ο πρώτος στόχος του αθλητή του Κερκυραϊκού είναι η διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών/Γυναικών, που θα διεξαχθεί 28-29 Φεβρουαρίου 2020 στο ΣΕΦ. Εκεί το μήκος ανδρών θα έχει υψηλό ανταγωνισμό, αφού θα συμμετέχει ο πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!