Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Έπεσε η αυλαία του 2ου τουρνουά beachtennis στο ΝΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το 2ο τουρνουά beachtennis., που διοργανώνεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ.

Νικήτρια  αναδείχτηκε η ομάδα των Γιώργου Μαρτίνη-Ανέστη Λέζου, που επικράτησε με 2-0 σετ (6-2,6-2) της ομάδας των Κωνσταντίνου Μικάλεφ-Δημήτρη Καραγιάννη.  Υπενθυμίζουμε ότι αυτή ήταν η  δεύτερη πράξη (η πρώτη είχε διοργανωθεί τον περασμένο Ιούνιο), μίας σειράς αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.  Οι αγώνες διεξάγονται  υπό την αιγίδα του ΝΑΟΚ  και με τον Κερκυραίο διεθνή με την Εθνική Μάλτας beachτενίστα  Κωνσταντίνος  Μικάλεφ, να έχει  την ευθύνη της διοργάνωσης.  Στο τουρνουά, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο, πήραν μέρος οκτώ ομάδες:

Οι συμμετοχές

Γιώργος Μαρτίνης-Ανέστης Λέζος

Σπύρος Δολιανίτης-Νίκος Κοντοπίδης

Σπύρος Δεσσύλας-Νίκος Φρόνιμος

Αινείας Γεωργιάδης-Παντελής Βάρθης

Δημήτρης Καραγιάννης-Κωνσταντίνος Μικάλεφ

Νίκος Κουρουπης-Άλκις Κασταμονίτης

Χάρης Δόϊκας-Μιχαήλ Λιντοβόης

Κώστας Πουλημάς-Γιάννης Γαγκάδης

 

Ευχαριστήρια 

Οι διοργανωτές με ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν: «Τον Γιώργο Μαρτίνη,  καθώς και την Διοίκηση & τον  Πρόεδρο του ΝΑΟΚ Γιώργο Δημουλή  για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση. Την Λυδία Χειμαριού  και το «Ό,τι αγαπώ» για την παραχώρηση 2 μπλουζών με τον λογότυπο του Παιδικού Γυμναστηρίου Φιλία!».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!