Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα του Θιναλιακού στη Ναύπακτο

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Θιναλιακός πριν από λίγο στη Ναύπακτο από τον τοπικό Αστέρα, στον αγώνα, που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου Γ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13΄με τον Κονίδα και στο 39΄ο Βαρουξάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος παίκτης στο 63΄έκανε το 3-0 και μετά από λίγο αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Την αριθμητική υπεροχή εκμεταλλεύτηκε ο Θιναλιακός, ο οποίος στο 79΄μείωσε το σκορ με τον Αγόρα. Το 3-1 παρέμεινε μέχρι τέλους. Για την ίδια αγωνιστική η Λευκίμμη υποδέχεται στην έδρα της τον Τηλυκράτη Λευκάδας, με τον αγώνα να έχει αρχίσει στις 3μμ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!