Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ήττα του Κερκυραϊκού στην Καστοριά στο χάντμπολ

Ο Κερκυραϊκός ηττήθηκε 34-28 στην Καστοριά από τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο για τον τυπικά τελευταίο αγώνα του 4ου ομίλου Β Εθνικής Ανδρών χάντμπολ.

Ο συντονιστής του τμήματος χάντμπολ του ΚΓΣ, Νίκος Πέρρος σχολιάζοντας τον αγώνα δήλωσε: «Δίκαιη νίκη της Καστοριάς, τους παράγοντες της οποίας ευχαριστούμε για την φιλοξενία και ευχαριστημένοι από την διεκδίκηση των μικρών στόχων που θέτουμε κάθε φορά. Η εμπειρία δεν διδάσκεται …αποκτιέται .. γι αυτό και μείς επιμένουμε στην συμμετοχή ενός συνόλου με μέσο όρο 16 ετών σε εθνική κατηγορία».

Τα πεντάλεπτα 3-2, 4-4, 7-6, 13-6, 16-11, και 20-11 ημ… 22-15, 24-16- 26-21, 28-23, 31-26 και τελικό 34-28 Κερκυραϊκός ΓΣ (Τριβυζάς- Πέρρος – Κούρκουλος) Σπίγγος, Κοντογιώργης 1, Μπάμπουρας 4, Μπόχτης , Αγάθος 3, Μπούας 9, Ντούκο 5, Ζέρβας, Κυριακίδης 1, Κοσκινάς 2, Χατζηπαρασίδης 1, Ξενίδης, Μεσημέρης , Κουρτέσης 2.

Να σημειωθεί ότι ο ΚΓΣ εξέφρασε παράπονα γιατί «αδικαιολογήτως» ματαιώθηκε το πορθμειακό δρομολόγιο Κέρκυρας-Ηγ/τσας, που ήταν προγραμματισμένο για τις 7.30 το πρωί της Κυριακής (8/3/20) με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι αποστολές όχι μόνο του Κερκυραϊκού, αλλά και άλλων ομάδων καθώς και πολιτών, που περίμεναν να ταξιδέψουν.

Β΄ Ανδρών- 4ος όμιλος
Η 10η αγωνιστική (τελευταία)
ΑΟ Κοζάνης – Αγριά Βόλου 36-15
ΑΟΑ Καστοριάς – Κερκυραϊκός 34-28
ΑΟΑ Ιωαννίνων-Άρτα Handball 10-0 (α.α.)
Η βαθμολογία
ΑΟ Ιωαννίνων 17
ΑΟ Κοζάνης 14
Αγριά Βόλου 11
ΑΟΑ Καστοριάς 7
Άρτα Handball 5
Κερκυραϊκός 0
Σημείωση: Ο Κερκυραϊκός έχει 2 αγώνες λιγότερους. Η Άρτα έχει ένα μηδενισμό & -1β.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!