Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αγιάστηκε” για τη σεζόν & η ΑΕ Λευκίμμης

Ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας στο δημοτικό γήπεδο Λευκίμμης έχει στρωθεί από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου, όταν ξεκίνησε και η προετοιμασία της «Βασίλισσας» ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων, που έρχονται.
Ωστόσο ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά έγινε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, αφού η διοίκηση φρόντισε πρωτίστως για την ενίσχυση του ρόστερ. Η τελετή του αγιασμού έγινε στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, που χρησιμοποιεί ως έδρα η ΑΕ Λευκίμμης, με την παρουσία της διοίκησης, παικτών και προπονητικού επιτελείου, στο οποίο επανήλθε ο Σπύρος Κουλούρης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο συνεργάτης του προπονητή Σπύρου Παλαιοχωρίτη τον Αύγουστο είχε γνωστοποιήσει στη διοίκηση της ΑΕΛ, ότι παραιτείται, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, φαίνεται ότι βρέθηκε λύση και ανακάλεσε την παραίτηση του. Στο μεταξύ η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή (8/9/19) θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με το Σούλι στο γήπεδο της Παραμυθιάς.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!