Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αναμενόμενη η εκτός έδρας ήττα του Φαίακα απο τον ΠΑΟΚ στο χάντμπολ

Ο Φαίακας έχασε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη 33-23 από τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Premier Handball. Οι γηπεδούχοι, κυριάρχησαν πλήρως στον αγώνα και δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου. Επιθετικά ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, καθώς έβγαλε αιφνιδιασμούς, και πήρε γκολ από εξτρέμ και πίβοτ. Σταδιακά η διαφορά αυξανόταν και η κόρνα της λήξης του πρώτου μέρους βρήκε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 19-8. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του ΠΑΟΚ έπεσε, ωστόσο οι γηπεδούχοι κράτησαν τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας. Ο Φαίακας απλά κατάφερε να μειώσει μέχρι τα επτά γκολ (25-18) βρίσκοντας πιο εύκολα διαδρόμους προς την εστία του ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος η διαφορά έκλεισε στα δέκα τέρματα. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο ΠΑΟΚ έμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου, ενώ ο Φαίακας, που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-3, 9-4, 11-6, 14-7, 19-8 (ημχ), 22-10, 23-14, 25-15, 26-18, 28-20, 33-23
ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης 4, Νικολαΐδης, Γιορανίδης 2, Παλάσκας 7, Τσαναξίδης 2, Μέντουριτς 4, Λιάπης 3, Αποστόλου, Κυριακίδης, Στογιάνοβιτς 3, Σεϊρεκίδης 2, Καραγκιοζόπουλος 1, Τζωρτζίνης, Καβουσανάκης 5.
Φαίακας (Πέρρος): Δούγιας 5, Δελλής 2, Γιαννακόπουλος, Ντόσεν 2, Λε Πεγιέ, Κόντης 1, Βλαχόπουλος, Τσαμουρίδης 1, Ελευθεριάδης 1, Χερουβείμ 3, Τριπσέφσκι, Γεωργαλής, Όντσεφ 2, Νάστος 1, Χάλαρης 5.

 

PREMIER HANDBALL-ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η 5η αγωνιστική

ΑΕΣΧ Πυλαίας-  Δράμα 21-20
Αερωπός Έδεσσας – Ζαφειράκης Νάουσας 27-23

ΠΑΟΚ- Φαίακας Κέρκυρας 33-23

Ρεπό: Φίλιππος Βέροιας

Η Βαθμολογία (5 αγ) 

ΠΑΟΚ 9

Δράμα 7

Φίλιππος Βέροιας 5*

Αερωπός Έδεσσας 4 *

ΑΕΣΧ Πυλαίας 3*

Φαίακας 1* 

Ζαφειράκης Νάουσας 1*

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Έχουν εκτίσει ρεπό

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!